Cu o experiență de peste 17 ani în medicina dentară din România, grupul de clinici Dent Estet este recunoscut drept pionier în materie de tendințe și inovație în medicina dentară românească. Compania a încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de 5,5 milioane de euro, iar pentru 2016 și-a bugetat o creștere de 20%. “Țintim să extindem grupul de clinici Dent Estet cu cel puțin 1-2 unități noi în fiecare an, stomatologia urmând să devină una dintre cele șase divizii de business din cadrul MedLife, alături de hyperclinici, laboratoare, spitale, maternităti și farmacii”, a spus Mihai Marcu, Președinte CA MedLife.Ca urmare a finalizării acestei tranzacții, Oana Taban, fondator și managing partner al grupului Dent Estet, va păstra integral atribuțiile de management în cadrul grupului, fiind direct responsabilă de strategia de dezvoltare și extidere a rețelei Dent Estet. De asemenea, Oana Taban va prelua inclusiv managementul diviziei de stomatologie din cadrul MedLife.

Achiziționarea grupului de clinici Dent Estet, ar reprezenta cea de-a 10 tranzacția derulată de grupul MedLife, primele nouă fiind încheiate. Tranzacția este în curs de avizare de Consiliul Concurenței – o procedură standard care se va extinde pe parcursul următoarelor luni. „Am finalizat de curând toate tranzacțiile anunțate în ultimele luni, respectiv Centrul de imagistică Prima Medical din Craiova, Banca de celule stem Cells Stem Bank din Timișoara și grupul de clincii și laboatoare Diamed. În acest moment, suntem în discuții avansate cu 4-5 operatori de servicii medicale, și ne-am propus ca în următoarele 18 luni să finalizăm tranzacții cu firme a căror cifră de afaceri depășește 20 milioane euro” a mai spus Mihai Marcu, Președinte CA MedLife.

 MedLife a încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri cumulată de 101,5 milioane euro, și estimează că, în 2016, va înregistra o creștere de 30%. „Ne-am atins obiectivele pentru 2015, fiind prima companie din sistemul medical privat românesc care a depășit pragul de 100 milioane euro. În 2016 estimăm o creștere organică de 20%, la care vom adăuga achiziții de minim 10 milioane euro. Nu excludem nici posibilitatea de a derula tranzacții mai mari, situație în care vom ajusta semnificativ în creștere cifra de afaceri”, a mai spus Președinte CA MedLife.