Mediaedge:cia (MEC) a câstigat contul de media al Erste Group pentru regiunea Europa Centrală şi de Est, decizia apartinând echipei din bordul de conducere al Erste Group, formată din 15 membri executivi, din care face parte şi Daniel Pană, Director Executiv al Erste Group România. Agenţia a administrat contul Erste pe România şi în 2009.

La pitch, în faza finală, au mai participat agenţiile Omnicom Media Group, IPG Mediabrands – PanMediaInitiative şi MPG Media Planning Group.

„La sfârsitul acestui an am organizat o licitaţie pentru serviciile de media în urma căreia Mediaedge:cia şi-a reconfirmat statutul de partener al BCR. Performanţele echipei, instrumentele extrem de utile în eficientizarea investiţiilor noastre în media şi spiritul inovator au fost printre atuurile care au făcut diferenţa,” a declarat Daniel Pană, Director Executiv, al Erste Group România.

„Suntem onoraţi încă o dată pentru votul de încredere acordat de BCR în ultimii doi ani. Acest succes se datorează în primul rând forţei de acţiune cât şi a capacităţii echipei de a livra servicii de calitate. Ne dorim să consolidăm un parteriat pe termen lung prin dezvoltarea unor proiecte de comunicare inovative în condiţii de eficienţă maximă”, a declarat Bogdan Prajisteanu, Director General al MEC România.

„Suntem încântăţi să implementăm un concept de marketing şi comunicare atractiv, cu o echipă motivată, de prima mână, si de asemenea le multumesc pentru participare tuturor agenţiilor nominalizate”, a declarat Philip List, Head of Group Marketing la Erste Group Bank AG”.