Cătălin Măruţă şi PRO TV continuă să nu facă faţă concurenţei de luni până vineri, în intervalul 15.00-17.00. Cel puţin, la nivel naţional, PRO TV pierde pe bandă rulantă bătălia audienţelor în faţa celor de la Kanal D şi Antena 1.

Măruţă încasează o nouă lovitură

Probleme mari pentru Cătălin Măruţă. Emisiunea La Măruţă de joi după-amiaza a pierdut din nou bătălia audienţelor în faţa adversarilor. De la ora 15.00 a început la Măruţă pe PRO TV, Teo Show pe Kanal D, iar pe Antena 1 a fost a doua oră a emisiunii Mireasa.

Pe primul slot al orei, Kanal D a fost lider de audienţă, cu Teo Show, iar Mireasa a fost la mică distanţă pe locul secund, 3,2, faţă de 3,1. Emisiunea La Măruţă nici măcar nu a ajuns la 3, a avut abia 2,9. Trendul a fost asemănător în continuare, conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro. Al doilea slot de audienţă al orei au găsit Kanal D şi Antena 1 la egalitate, iar PRO TV abia pe locul al treilea.

Surpriză mare în intervalul 15.30-16.00. Antena 1 cu emisiunea Mireasa a luat faţa celor de la Kanal D, dar PRO TV nu a reuşit nici aşa să se apropie de locul secund. Teo Show a fost pe locul al doilea.

Măruţă, marele perdant al zilei

De altfel, Cătălin Măruţă a fost marele perdant al zilei. Şi de la ora 16.00, atunci când pe Antena 1 s-a terminat show-ul Mireasa şi a început Observatorul amiezii, emisiunea La Măruţă nu a avut şanse să se apropie de primul loc la nivel de audienţe, pe targetul naţional.

Prima jumătate de oră, Teo Show şi Observatorul amiezii de la Antena 1 au fost la egalitate, la nivel naţional. Apoi, Observatorul amiezii s-a îndepărtat pe primul loc. Chiar şi aşa, Teo Show a rămas pe locul secund, iar PRO TV abia a reuşit să completeze podiumul zilei.