În urmă cu o zi, Alexia Eram a împlinit vârsta de 21 de ani. Aceasta a avut parte de o surpriză uriașă, la miezul nopții, când oamenii dragi au venit să îi cânte ”la mulți ani”, a primit două torturi și buchete cu flori. Însă, în aceeași zi, Mario Fresh și Chelsea mergeau la un salon din Capitală.

În data de 31 august, Alexia Eram a împlinit vârsta de 21 de ani. Fiica Andreei Esca a avut parte de o surpriză de proporții în miez de noapte. Pentru ca momentul împlinirii vârstei de 21 de ani să fie marcat corespunzător, Alexia Eram s-a trezit la ușă cu oamenii dragi, în frunte cu Mario Fresh! Aceștia i-au cântat ”la mulți ani” și a primit buchete cu trandafiri și două torturi.

Mario Fresh a postat apoi o poză cu iubita sa, alături de un mesaj emoționant.

 

Ce a făcut Mario Fresh de ziua iubitei sale?

În aceeași zi, însă, pe rețelele de socializare au apărut două fotografii: una postată de Mario Fresh, iar alta postat la Instastory de Chelsea, fata cu care era suspectat artistul că ar avea o relație, amândoi făcând parte din proiectul ”Splash! Vedete la apă”.

Zvonurile au apărut, după ce tânăra i-a ”dat„ o inimioară în timpul filmărilor și a declarat că Mario Fresh a ajutat-o să treacă peste anumite frici. De asemenea, antrenoarea lui Chelsea i-a pe cei doi „porumbeilor”, acest lucru ridicând anumite semne de întrebare.

„Faptul că datorită lui am ajuns să îndur una din cele mai mari frici m-a legat de el. Ne-a legat o conexiune de amiciție. Înainte să îl cunosc pe Mario, nu aveam absolut nicio imagine cum ar putea să fie ca om. Mereu este diferență între aparență și esență. Mario chiar m-a motivat mult”, spunea ea.

Însă, chiar și-așa, cei doi nu formează un cuplu. Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună, iar dovada constă în prezența tânărului la ziua de naștere a fiicei Andreei Esca.

Capturi foto Instagram