Andreea Esca a rămas fără cuvinte după ce a aflat care este cea mai mare preocupare a fetei sale. Dezvăluirile au fost făcute chiar de Mario Fresh. Acesta din urmă este de ani buni într-o relație cu Alexia Eram. Dar, ca în orice cuplu, cei doi trec și prin momente dificile.

Mario Fresh a dat cărțile pe față și a povestit care este cea mai mare obsesie a partenerei sale de viață. în trecut, acest lucru l-a deranjat la culme. Acum , s-a mai obișnuit și încearcă să treacă cu vederea miciile capricii ale Alexiei Eram.

Capitolul care a stârnit mereu tensiune în interiorul cuplului a fost cel legat de mâncare. Mario Fresh a povestit, amuzat, pentru evz.ro, cum se comportă Alexia atunci când vine vorba de acest subiect.

Mario Fresh: Este foarte obsedată de planuri în legătură cu mâncarea

„Este foarte obsedată de planuri în legătură cu mâncarea. Ea își face mereu planuri în cap: „mergem acolo, mâncăm aia, facem aia, dormim trei ore, după ne trezim și mâncăm din nou” și dacă nu îi iese planul despre mâncarea respectivă și ajungem și nu este mâncarea pe care a visat-o, s-a stricat totul. Noroc că în vacanțe este puțin mai ok, se adaptează”, a povestit amuzat Mario Fresh pentru EVZ. 

Alexia Eram a recunoscut relaxată că iubitul său are perfectă dreptate.

„Sunt înnebunită după mâncare, deși nu mănânc, mă abțin, dar când prind o zi în care am voie sau e vreo sărbătoare, rup. Sub obsedată de mâncare, îmi place foarte mult să mănânc”, a comentat râzând și Alexia Eram.

Pentru a evita să ia proporții nedorite, cei doi au ales să aplice anunite reguli pe care le respectă cu sfințenie. Cei doi au apelat la un nutriționist dar au ales să practice și mult sport.

„Mâncarea ne vine acasă o dată la trei zile și avem niște mese foarte echilibrate. Carne cu orez, cu legume, paste, etc, două gustări, iar în weekend mai greșim și noi așa câte puțin”, au explicat cei doi secretul menținerii unei siluete de invidiat.