Margherita de la Clejani nu mai are scăpare! Riscă să ajungă după gratii. Ce spun procurorii

Margherita de la Clejani a primit o lovitură dură la finalul anului 2021. Vedeta ar putea ajunge la închisoare, după ce procurorii au cerut o pedeapsă mai aspră pentru că aceasta s-a urcat la volan sub influența drogurilor.

În cursul lunii noiembrie, magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 a decis ca aceasta să primească un avertisment. Fiind la prima condamnare, aceasta a primit o amendă penală de 16.000 de lei. Dacă Margherita nu va achita această sumă, aceasta va fi închisă timp de 200 de zile.

„Condamnă pe inculpata MANOLE Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe (fapta din 23.05.2020).”, se arăta în decizia instanței.

De asemenea, decizia instanței mai arăta că Margherita nu va mai avea dreptul să conducă vehicule pentru care este necesar permisul de conducere pe o perioadă de un an de la data rămânerii definitive a deciziei.

”Dispune obligarea inculpatei la plata sumei de 2.675,65 lei cu titlu de cheltuieli judiciare, din care suma de 2.375,65 lei aferentă urmăririi penale, suma de 100 lei aferentă fazei de cameră preliminare și suma de 200 lei aferentă fazei de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.”, se mai arăta în decizie.

Margherita de la Clejani va apărea din nou în fața instanței

Chiar dacă magistrații au decis o pedeapsă mai ușoară pentru fiica Clejanilor, procurorii nu au fost pe aceeași lungime de undă. Nemulțumiți de pedeapsa dată de magistrați, ei au cerut una mai aspră pentru ca vedeta să se învețe minte. Așadar, aceasta va trebui să se prezinte din nou în fața instanței în acest an.

Amintim că în luna noiembrie a anului trecut, Margherita de la Clejani a fost judecată pentru producerea unui accident de circulație în luna mai 2020. Vedeta se afla la acel moment sub influența substanțelor interzise.

Atunci, ea a pierdut controlul volanului mașinii sale și a lovit câteva mașini care erau parcate regulamentar. Oamenii legii deplasați la fața locului i-au făcut mai multe teste, în urma cărora a rezultat că Margherita de la Clejani ar fi consumat o serie de substanțe interzise. La acel moment, vedeta spunea că era vorba despre un cocktail pe care iubitul săi i-l dăduse în seara respectivă.