Celebrul pilot de raliuri Daniel Onoriu se află internat în spital, în stare gravă. El este la secția de terapie intensivă iar întreaga sa familie se roagă acum pentru el să poată scăpa cu viață. Onoriu are doar 43 de ani și este în comă indusă. Potrivit ultimelor informații, medicii se luptă să-l țină în viață pe nepotul regretatei Gabi Luncă.

Drama prin care trece pilotul de raliuri a fost cauzată de o operație făcută în Turcia de micşorare a stomacului.

„Daniel este în continuare în stare critică, iar veştile pe care le-am primit astăzi nu sunt deloc îmbucurătoare. Rugăciune multă, atât pot să spun. Ziua schimbă rezultatul: dacă ieri erau veştile pun pic mai îmbucurătoare, în sensul că organismul lui începuse să dea rezultat în urma antibioticelor administrate, astăzi leucocitele şi-au dublat numărul”, a spus Rebeca Onoriu, verişoara pilotului, sâmbătă, la Antena 3.

Medicii se luptă să îl țină în viață

Ea a spus că în clipa în care a fost operat în Turcia, s-a atins o venă la pancreas, venă care a început să sângereze. Reîntors în țară, pilotului de raliuri i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, cu hemoragie internă. Aici, medicii ar fi intervenit peste operaţia făcută din Turcia.

„De atunci Daniel este internat la Terapie intensivă, în comă indusă”, a spus Rebeca Onoriu.

Detalii despre starea de sănătate a pilotului de raliuri a oferit și Isabela, soția sa. Într-o declarație făcută la Antena Stars, ea a dezvăluit că soțul ei este un pacient sensibil, fragil, slăbit.

„Medicii se luptă să îl țină în viață și cu ajutorul lui Dumnezeu să se facă bine! În 35 de zile nu am putut spune măcar o zi că este bine. Lucrurile se schimbă de la o săptămâna la alta. Nu ne bazăm pe nimic”, a declarat Isabela Onoriu.

Soția lui Onoriu: Vreau să-i spun să nu mai opereze niciodată

La sfârșitul anului trecut soția lui Daniel Onoriu, l-a atacat dur pe medicul din Turcia care l-a operat pe nepotul lui Gabi Luncă.

“Medicul care l-a operat este un criminal. Nu vreau nimic de la el. Vreau doar să vorbesc cu el și să-i spun să nu mai opereze niciodată și să nu mai nenorocească vreo altă familie care nu i-a greșit cu nimic. După operația din Turcia, la două sau trei zile, l-au trimis acasă. I-au scos drena și l-au externat. Nu i-au făcut niciun RMN, nicio ecografie, nicio consultație după operație. Nu i-au făcut operația bine, de aceea i-a și plesnit o capsă la stomac, ceva din kit-ul acela pe care i l-au pus la operație nu era bun”, spunea, la momentul respectiv, Isabela Onoriu.