Costel Constantin va fi înmormântat cu onoruri militare

Costel Constantin își va dormi somnul de veci lângă soția sa, Mihaela, cea care i-a fost alături mai bine de 50 de ani. Pe parcursul vieții, actorul și soția sa le-au spus apropiaților că își doresc să fie împreună și după moarte, iar această dorință le va fi respectată. Regretatul actor va fi condus pe ultimul drum cu onoruri militare.

Costel Constantin a murit la doi ani după ce și-a pierdut marea iubire. Actorul și soția sa, Mihaela, au fost împreună timp de 50 de ani, iar dispariția ei l-a afectat profund. Rămas văduv și copleșit de suferință, cunoscutul actor s-a îmbolnăvit de diabet și ieșea foarte rar din casă. Ultimele clipe de viață le-a petrecut la spital, același unde lucrează fiul său vitreg, și s-a stins după ce ar fi suferit un infarct.

Actorul va fi înmormântat lângă soția sa

Costel Constantin va fi înmormântat sâmbătă, 25 mai, la Cimitirul „Sfânta Vineri”, acolo unde își doarme somnul de veci și soția sa, Mihaela. Funeraliile actorului vor fi cu onoruri militare și vor începe la ora 11:00.

„Va fi îngropat lângă Mihaela, pentru ca așa și-a dorit. Încă de când trăia ea, asta era dorința lor să fie împreună și după moarte. Nu știu că nu și-ar fi dorit să fie depus la Teatrul Național. El a jucat mult acolo și a fost angajat. Era legat sufletește de Teatrul Național.

Cei de la teatru vor să fie depus în holul unde au fost depuși toți marii actori care au jucat la Teatrul Național. Ei așteaptă de la familie, de la fiul lui un răspuns, care nu ar vrea însă. Propunerea era sa fie depus, măcar două-trei ore, la teatru, dar se pare că cei din familie nu vor acest lucru”, a declarat jurnalista Ioana Mandache.

Nora actorului bănuiește că ar fi suferit un AVC

Înainte cu câteva zile de deces, actorul Costel Constantin a povestit câtă suferință i-a provocat pierderea soției sale. Printre lacrimi, maestrul a relatat că Mihaela a murit în somn, iar echipajul medical ajuns la domiciliul lor nu a putut s-o salveze.

După ce și-a pierdut marea iubire și pe fondul stresului, Costel Constantin s-a îmbolnăvit de diabet. Vineri, cu cinci zile înainte de deces, actorul declara că i se făcuse rău anterior, a căzut și s-a lovit în zona feței. Printr-un episod similar trecuse și cu câteva luni în urmă. Din acest motiv, nora actorului bănuiește că acesta ar fi suferit un AVC (accident vascular cerebral).