MedLife tocmai a anunțat că a ajuns la cea de-a treisprezecea clinică de mari dimensiuni la nivelul întregii țări. Investiția în noua unitate este de aproximativ 1,2 milioane de euro, au spus reprezentanții companiei.

„Deschiderea clinicii din Berceni susține planurile noastre de extindere și dezvoltare în București. În a doua parte a anului urmează să ne concentrăm pe expansiune odată cu extinderea clinicii MedLife Timișoara și inaugurarea unei hyperclinici noi în Cluj-Napoca. Continuăm, de asemenea, să prospectăm piața în vederea unor noi achiziții la nivel național, existând deja în curs discuții cu cel puțin trei operatori”, a declarat Mihai Marcu, Președinte al Consiliului de Administrație MedLife.

Conceptul de „hyperclinică” a fost lansat în 2004, odată cu inaugurarea Hyperclinicii MedLife Grivița, cea mai mare clinică din portofoliul MedLife. Acest concept face referire la o clinică de mari dimensiuni care reunește sub același acoperiș investigații clinice și paraclinice, de la analize de laborator și servicii de imagistică, până la consultații și investigații medicale pentru toate specialitățile medicale.

MedLife a finalizat în luna februarie a.c. achiziția a 55% din grupul de firme Sama&Ultratest din Oltenia. Odată cu această tranzacție, MedLife devine primul operator medical cu prezență în toate regiunile istorice ale țării, având amprentă națională.