“Un element important în viziunea mea, cât şi a Grupului Intesa Sanpaolo despre management şi leadership constă în promovarea managerilor şi a talentelor locale. Marcela este cel de-al doilea român şi prima femeie cooptată în Comitetul de management al băncii noastre în ultimii 2 ani. Iar această strategie va continua cu siguranţă şi pe viitor”, a declarat Marco Capellini, Director General (CEO) Intesa Sanpaolo Bank.

 

 

Marcela Gui are o vastă experienţă şi expertiză în zona tehnologiei informaţiei şi a contribuit la toate proiectele importante pe partea operaţională din cadrul băncii. Este absolventă atât a Institutului Poiltehnic “Traian Vuia” Timişoara, Facultatea de Automatizări şi Calculatoare, cât şi a Facultăţii de Ştiinţe Economice, secţia Finanţe Bănci. De asemenea are un master în informatică de gestiune şi numeroase cursuri şi specializări în ţară şi în străinătate.

 

Noua structură a comitetului de management al Intesa Sanpaolo Bank este acum:

  • Marco CAPELLINI – Director General
  • Stefano BORSARI – Director General Adjunct
  • Florin ŞANDOR – Director General Adjunct
  • Marcela GUI –  Director General Adjunct*
  • Paolo TRIFILETTI – Director General Adjunct*

 

* Pentru ultimii 2 membri se află în curs procesul de autorizare din partea Băncii Naționale a României (BNR).

 

Intesa Sanpaolo Bank, este subsidiara locală a Intesa Sanpaolo, unul dintre cele mai importante grupuri bancare internaționale, printre liderii din Europa, ce oferă servicii pentru peste 19 milioane de clienți. Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul este prezent în Europa Centrala și de Est, în Orientul Mijlociu și în Africa de Nord, cu peste 1.300 de unități ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce operează în 12 țări din regiune.