Șoc în lumea mondenă autohtonă. Celebrul cântăreț, Marcel Pavel, a fost depistat cu coronavirus. Imediat după această veste șoc informațiile au curs pe bandă rulantă. Acesta i-ar fi infectat și pe colegii săi de pe platourile de filmare de la Antena 1.

Marcel Pavel a spus adevărul

Pe lângă Marcel Pavel, toți contacții acestuia erau suspecți. Este vorba despre colegii de la emisiunea Te cunosc de undeva, dar și oameni din echipa de producție. S-a spus că Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir, Aurelian Temișan, Andreea Bălan sau Cosmin Seleși ar fi fost pozitivi după ce au fost contacți cu cântărețul.

La câteva zeci de ore după aflarea veștii, vedeta a oferit și prima reacție, în direct la Antena 3. Marcel Pavel a dezvăluit cum a aflat că este infectat cu COVID-19. Mai mult, vedeeta susține că nu el este cel care și-a infectat colegii.

„Acum 5 zile a apărut pneumonia, după filmări. Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade pentru că sunt luminile acelea. Noi avem o cameră unde stăm toți și ne relaxăm. Acolo stăm câte două ore și sunt 17 grade, deci o diferență de 23 de grade. Și aici a fost o problemă că eu am făcut șoc termic. Nu mi-am dat seama, că de obicei mă feresc de asemenea lucruri”, a declarat Marce Pavel, conform Antena 3.

Din primele informații, se pare că cei cu care a intrat în contact Marcel Pavel sunt deja internați în spital și au fost deja supuși unui prim test.