„Fostului meu coleg îi urez sănătate, succes. Din punctul meu de vedere, vă spun foarte clar, domnul Rădulescu, în acest moment, nu are ce să mai caute în interiorul Partidului Social Democrat”, a transmis Marcel Ciolacu, la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă.

Decizia excluderii celor patru a fost luată de Comitetul Politic Naţional al PSD

Trebuie menționat că senatorul Roxana Paţurcă şi deputaţii Adrian Todor, Cătălin Rădulescu şi Dan Ciocan au fost excluşi din PSD, pe 1 septembrie. Motivul a fost lipsa acestora de la şedinţa de plen comun a Parlamentului în care trebuia să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură.

De asemenea, Marcel Ciolacu a asistat la prezentarea proiectelor de fluidizare a traficului în Piteşti şi de renaştere a echipei FC Argeş, urmând să participe şi la o acţiune electorală.

Marcel Ciolacu, avertisment pentru premier

Marcel ciolacu lansează un avertisment dur pentru Ludovic Orban.

„PSD îi va da o lecţie lui Orban pe care s-o ţină minte în aceste alegeri! Toţi candidaţii PSD sunt pregătiţi şi determinaţi să pună stop jafului penelist pe 27 septembrie! Mă aşteptam însă ca premierul Orban să spună că aceste alegeri sunt dificile din cauza condiţiilor speciale în care se desfăşoară. Pentru că, înainte de toate, sunt necesare o serie de măsuri coerente pentru ca populaţia să vină în siguranţă la vot. Nu că sunt dificile pentru că îi este frică de forţa PSD”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că Guvernul PNL „a dat-o deja în bară” cu deschiderea şcolilor, iar toate datele arată că „va fi un mare fiasco”. „Incompetenţii din Guvern trebuie să iasă din logica de campanie în care au fost timp de 10 luni de zile şi să ia măsuri clare atât pentru desfăşurarea activităţilor şcolare, cât şi pentru organizarea corectă şi în siguranţă a alegerilor”, a menţionat el.