Prezent la ceremonia de absolvire de săptămâna trecută, Tender le-a vorbit absolvenților despre importanţa investiţiilor în dezvoltarea profesională, precum și despre nevoia reală a companiilor de a avea în echipă manageri români la fel de apreciați ca cei străini.
Totodată, acesta le-a reamintit că “lăsând la o parte aspectele teoretice ale oricărui tip de curs, doar un MBA poate oferi acea plus valoare, acele lecții de management și leadership care nu se primesc în nicio școală”. ”Plus-valoarea câştigată de voi, se va transforma cu siguranță, pe termen lung, în profit”, a spus omul de afaceri.
Programul de MBA oferit de CODECS în parteneriat cu Open University Business School din Marea Britanie este prezent pe piața locală de mai bine de 15 ani și este singurul din România care beneficiază de toate cele trei acreditări internaționale oferite de The Association to Advance Collegiate Schools of Business – AACSB, Association of Masters of Business Administration și European Foundation for Management Development. Din cele 12.800 de programe MBA înregistrate la nivel mondial, doar 41 beneficiază de toate aceste 3 acreditări.