Mama Claudiei Pătrășcanu, reacție dură pentru Gabi Bădălău

Reacția Doinei Pătrășcanu vine după ce Gabi Bădălău a spus că își doreste să divorțeze cât mai repede de Claudia Pătrășcanu. Așadar, aceasta a lansat un alt atac dur la adresa afaceristului.

„Despre fostul ginere al mei, tatăl copiilor nepoților mei, eu rămân fără cuvinte, îmi este rușine de rușinea lui. Nu se poate așa ceva, să nu ții cont de ajutorul pe care îl primești în viață. El joacă tot timpul un meci, dar nu știe cu cine joacă, se contrazice singur. El zice că îi dă divorțul, dar cum de i-l dă dacă o plimbă de doi ani de zile. El acum spune ceva, iar peste 10 minute nu mai e de acord cu ce spune”, a reacționat mama Claudiei Pătrășcanu, la Xtra Night Show.

Ce a spus Gabi Bădălău?

Anterior, Gabi Bădălău a spus că nu a încercat niciodată să se împace cu Claudia Pătrășcanu, precum susține mama ei.

„Se tot spune că nu vreau divorțul. Și eu îmi doresc divorțul, îmi doresc să scap, doar că divorțul nu este ca o sticlă cu apă. Mai mult decât atât, în viața mea nu există noțiunea de amantă, pentru că eu nu am nicio treabă cu ea (n.r. Claudia Pătrășcanu) de mai bine de 2 ani. Vreau atât de mult să-mi văd de viața mea, de copiii mei și de cele 2 săptămâni de vacanță împreună cu ei”, a spus Gabi Bădălău.