Ilinca Vandici, reacție după zvonurile legate de divorțul său. Vedeta a spus tot despre căsnicia sa

În videoclipul postat de Ilinca Vandici pe pagina sa de Youtube, vedeta a vorbit despre zvonurile cum că a divorțat de soțul său. Aceasta a dezvoltat subiectul fără nicio ezitare, subliniind că relația pe care o are este foarte frumoasă.

„Îmi pare rău să vă dezamăgesc, îmi pare bine pentru mine. Relația cu Andrei este foarte frumoasă și foarte liniștită. Este cam tot ce am visat și mi-am dorit de la o familie, de la un bărbat, de la o relație. Bineînțeles că toți avem plusuri și minusuri. Bineînțeles că ne mai ciondănim și noi.”, spune vedeta.

Chiar dacă mai există certuri, se împacă

Vedeta a spus ulterior că există și momente când se ceartă dar se împacă, subliniind că niciunul dintre ei nu uită că au un copil. Aceasta spune că atunci când intervine un copil, trebuie să ai mare grijă pentru că nu poți spune ”la revedere”.

”Bineînțeles că după ne împăcăm și ne iubim, dar nu uităm niciodată că avem un copil. În momentul în care intervine un copil, fir-ar să fie de treabă, nu mai poți să fii de capul tău și să zici: «Nenorocitule, ai făcut nu știu ce, gata, la revedere, ne despărțim!». Eu [ziceam asta], înainte de căsnicie. După ce a venit Zian: «Hai, iubi, că nu e așa de rău. Te rog eu nu mai face asta, pentru că mă deranjează. Hai să încercăm să facem să fie bine, să fim fericiți!». (…) Deci divorț nu e, nu e!”, a spus Ilinca Vandici.