Aamir Khan, unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Bollywood, şi soţia sa, regizoarea Kiran Rao, au anunțat că divorțează după ce au fost căsătoriți timp de 15 ani, scrie AFP.

Mai exact, cuplul super celebru de la Bollywood a dat publicităţii un comunicat în care precizau că despărţirea lor a fost decisă de comun acord. În ceea ce privește copilul, cei doi soți au precizat că vor crește în continuare fiul împreună şi vor lucra de asemenea și la proiecte comune, în ciuda despărțirii.

„În aceşti 15 ani frumoşi petrecuţi împreună, am împărtăşit o viaţă de experienţe, de bucurii şi de râsete”, au declarat ei.

Totodată, cuplul a mai adăugat că va începe un nou capitol, însă pe drumuri separate.

Divorțul care zguduie Bollywood-ul

„Acum, am dori să începem un nou capitol din viaţa noastră – dar nu în calitate soţ şi soţie, ci ca părinţi şi familie unul pentru celălalt”, au precizat cei doi.

Amintim faptul că Aamir Khan este unul dintre cei mai cunoscuți actori din India. S-a făcut remarcat în producțiile „3 idiots” (2009) şi „Ghajini” (2008) și totodată, este cunoscut în străinătate în special pentru că a produs şi a jucat rolul principal din „Lagaan”, filmul care a prezentat Bollywood-ul publicului occidental şi care a primit o nominalizare la Oscar pentru film străin în 2002.

Pe lângă acestea, el a mai primit roluri importante într-un remake al succesului hollywoodian din 1994 „Forrest Gump”, intitulat „Laal Singh Chaddha”, care urmează să fie lansat la sfârşitul lui 2021.

În ceea ce privește relația de cuplu, actorul, producătorul şi regizorul în vârstă de 56 de ani şi soţia sa, de 47 de ani, s-au căsătorit în decembrie 2005.

De menționat este faptul că, Aamir Khan este cunoscut şi ca militant pentru cauze umanitare şi politice.