Laurențiu Jr., fiul impresarei și al lui Reghecampf, a transmis un mesaj tuturor prin intermediul EvZ. Fiul cuplului i-a rugat pe toți să nu mai vorbească despre divorțul părinților săi.

„Mama cu tata se iubesc foarte mult unul cu celălalt și se uită unul la celălalt ca la niște Dumnezei. Nu mai îmi bagați familia în subiectul acesta, vă rog și vă rog să credeți că familia mea este cea mai frumoasă familie din România.. Cât sunt eu în viață, mama cu tata nu vor divorța. Tata nu a dat banii pentru femei niciodată, i-a dat pentru familie”, a declarat Laurențiu Jr.

Anamaria Prodan a vorbit și ea, în exclusivitate, despre divorț după anunțul lui Reghecampf. Într-un dialog cu Evenimentul Zilei, Anamaria Prodan spune că nu există nicio șansă ca divorțul să se concretizeze.

Anamaria Prodan, reacție explozivă despre divorț

După ce a petrecut mai multe ore în oraș, Anamaria Prodan a decis să vorbească despre informațiile care au apărut în cursul zilei de joi.

„Ce să zic despre divorț? Noi suntem numărul 1, Reghe e numărul 1, copiii noștri sunt numărul 1, ne divinizăm unul pe celălalt. Eu nu am bărbat de lăsat și nu o să ne lăsăm niciodată unul pe celălalt”, a declarat Anamaria Prodan pentru Evenimentul Zilei.

Anamaria Prodan s-a consolat alături de o prietenă celebră, la un restaurant cu specific oriental din București. În vârstă de 48 de ani, Anamaria Prodan a pus punct căsătoriei cu Laurențiu Reghecampf. Anunțul a fost făcut chiar de cunoscutul antrenor care a confirmat, pentru presă, acest divorț.

Impresara s-a întâlnit, în oraș, cu Denisa Nechifor, una dintre prietenele sale apropiat și au petrecut cîtva timp la un restaurant libanez.

Aceste reacții vin la o zi după ce în presă a explodat informația că celebrul cuplu este în pragul divorțului. Mass-media a căutat să înțeleagă motivul care a dus la ruptura dintre cei doi, mai ales că în urmă cu două săptămâni, Anamaria și Laurențiu își declarau iubire eternă.