Conform oficialilor Bentley, luxul devine, pe zi ce trece, doar o parte dintre caracteristicile unei mărci exclusiviste. Designul, materialele de cea mai bună calitate, confortul, funcționalitatea și caracteristicile tehnice uluitoare contează tot mai mult în momentul concepției unui nou vehicul care țintește zone ale pieței unde puțini pot accede. Fără a da detalii despre sistemul electric de propulsie al lui EXP 12 Speed 6e, britanicii s-au muțumit să menționeze că puterea electricității le dă ingineriloroportunitatea de a dezvolta mașinile către performanțe la care vehiculele cu motoare convenționale pot doar să viseze. Niciodată o mașină cu motor termic nu va avea accelerația fulminantă sau cuplul uneia cu propulsor electric.

Liniile curate ale caroseriei, fără artificii de design inutile, completate de o parte frontală puternică și un interior împrumutat parcă din cataloagele cu mobilier de lux sunt primele detalii care atrag atenția în cazul modelului Bentley, însă, curând, vom putea afla și ce tehnologii inovatoare a inclus marca britanică sub capota spectaculosului Bentley EXP 12 Speed 6e. Cel puțin asta au promis cei de la Bentley.

Mai multe detalii despre vedetele motorizate ale expoziției de la Geneva, dar și despre feul în care trăiesc pasionații de mașini fiecare nouă ediție a acestui eveniment, puteți afla din Suplimentul Auto care apare, împreună cu revista Capital, luni, 20 martie.