Toată lumea a auzit de Liviu Dragnea. Nu mulți însă știu sau își mai amintesc că acesta a avut un frate, Viorel, care a decedat în august 2013. Fratele său era în vârstă de doar 58 de ani și a fost răpus de o boală nemiloasă.

Jurnaliștii de la KanalD au făcut însă o dezvăluire incredibilă: fratele lui Dragnea este îngropat în două locuri.

Sursa citată a susținut că Viorel Dragnea, colonel în rezervă al Poliţiei Române, a decedat în 24 august 2013, la vârsta de 58 de ani. El s-a stins din viaţă la o clinică din Istanbul, unde stătuse internat aproximativ două luni.

Înainte de a trece în rezervă, Viorel Dragnea a fost şef al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă din Teleorman. La înmormântarea care a avut loc la cimitirul Ghencea, acesta a avut onoruri militare.

Ulterior, însă, Liviu Dragnea și familia lui Viorel au luat decizia de a-l ”înmormânta” pe acesta și la Pleașov, satul natal, unde cei dragi au adus un sac cu pământ de la locul de veci al dispărutului, de la cimitirul Ghencea, făcându-i și o cruce, pe care i-au pus poza lui Viorel și un text emoționant.

”Așa se face pe la noi, ca decedatul să fie mai aproape cumva de cei dragi, și ei plecați. Au adus un săculeț cu pământ de la mormântul de la Ghencea, a venit preotul, i-au făcut o cruce cu poză și mesaj, apoi săculețul a fost îngropat în mormântul familiei, lângă Dumitru și Stanca, părinții lui. Viorel a fost foarte legat de locurile natale”, au povestit pentru jurnaliștii de la stirilekanald, vecinii familiei Dragnea din Pleașov (județul Teleorman), localitatea natală a lui Liviu Dragnea.