Lovitură totală pentru Ion Ţiriac. Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre declarația lui Ion Țiriac, potrivit căreia, Serena Williams ar trebui să se retragă din sport pentru că, după părerea lui, nu mai este în formă.

„La vârsta asta și la greutatea pe care le are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a spus Ion Țiriac la emisiunea „Rețeaua de idoli”, de la TVR 2.

Lovitură totală pentru Ion Ţiriac. Cristian Tudor Popescu a avut un mesaj pentru fostul tenismen

Lovitură totală pentru Ion Ţiriac. După declarația controversată a lui Ion Țiriac, gazetarul Cristian Tudor Popescu a avut un mesaj pentru fostul sportiv.

„Urmează un lucru minunat, un meci cu jucătoarea considerată cea mai bună din toate timpurile, Serena Williams, care încă joacă tenis. În ciuda faptului că domnul Ion Țiriac i-a tras sarcină, pentru că e prea grasă și prea bătrână, să se ducă acasă. Așa i-a tras sarcină. Fără să-l întrebe nimeni, domnul Țiriac a sărit din fundul grădinii cu acea zicere pe care nu i-a cerut-o nimeni. E o combinație de inutilitate și răutate.

Ce treabă are domnul Țiriac cu kilogramele sau cu vârsta unui jucător sau jucătoare? Intră pe teren și joacă așa cu știe și așa cum poate. Cum poți să îi spui cuiva să se ducă acasă că e prea bătrână? Ce treabă ai tu? E treaba ei! Iată că, ar trebui să-și ceară scuze Serena. Să spună «Domnule Țiriac, ce să fac? Uite că intru pe teren și câștig!».”, a spus acesta.

CTP: A fost o ciocnire a titanilor

”Și Serena Williams a făcut un meci cu Sabalenka… A fost un război între aceste jucătoare teribile. Sabalenka lovește poate și mai tare, uneori, ca Serena. A fost o ciocnire a titanilor. Impresionant a fost travaliul din teren al Serenei, care nu s-a mulțumit doar să-și plaseze loviturile câștigătoare, ci a alergat după niște mingi, de credeam că va leșina pe teren. Credeam că își rupe ceva la picioare, la 40 de ani, cum zicea domnul Țiriac, «Ce mai caută pe teren?».

Deci, după părerea mea, e o șansă extraordinară pentru români. Vom vedea încă un meci între Simona Halep și marea Serena Williams, mai ales că va fi în sferturile unui turneu de Grand Slam. Eu sunt bucuros ca pot vedea asemenea meci, sunt ocazii rare în viață”, a spus Cristian Tudor Popescu pentru Gazeta Sporturilor.