Scandalul Unifarm, legat de achiziția de către o companie a statului român a unui număr mare de măști neconforme și fără respectarea procedurilor legale de achiziții, este departe de a fi încheiat.

PSD, principalul partid din opoziție, dă semnale că dorește cu tot dinadinsul legarea acestui uriaș scandal de numele Premierului Ludovic Orban.

După ce l-au chemat luni în Camera Deputaților pentru explicații pe Orban, social-democrații au anunțat că vor face un pas înainte în acest caz și în vor chema pe Premier în fața unei comisii parlamentare de anchetă.

”Vrea să-și șteargă urmele”

”În fața șpăgii Unifarm, Orban face șpagatul: vrea să-și șteargă urmele prin secretizarea actelor. E prea târziu, va rămâne șomer!

Azi, în Parlament, Ludovic Orban n-a răspuns la vreuna dintre întrebările concrete legate de implicarea sa în scandalul Unifarm. Cu un tupeu și o nesimțire nelimitate, ne-a spus doar cât de cinstit este el și partidul său.

Ca să dovedească asta, cum s-a terminat dezbaterea, Unifarm a secretizat toate contractele de achiziții din pandemie!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a PSD.

”Fix ce face Orban la centru este replicat de liberali oriunde în țară. Am aflat ce avere grandioasă are pacientul de lux al pandemiei, Flutur de la Suceava – bugetar de-o viață.

”Nu ne vom opri aici”

Sau economistericul de serviciu Cîțu, ajuns stăpân peste un versant întreg de munte cu prețul desființării unei întregi direcții din Ministerul de Finanțe.

Presa a publicat cum firma șefului consilierilor PNL din Iași a câștigat 17 (!!!) contracte pentru furnizare de măști către primării. Unica preocupare a guvernării este hrănirea marelui stomac liberal.

De aceea, nu ne vom opri aici. Îl vom chema pe Orban în fața comisiei de anchetă PANDE-MITA și-l vom trimite în șomaj prin moțiunea de cenzură.

Fiindcă în epoca COVID-19, Orban&Co au devenit VIDOCRAȚIA care sufocă România”, acuză social-democrații.

Foto: INQUAM / Octav Ganea