Lovitura supremă pentru Diana Șoșoacă! S-a deschis o petiție împotriva senatoarei. Și-ar putea pierde imunitatea

Autoarea petiței este Andreea Olariu. Aceasta o acuză pe senatoare de „zădărnicirea luptei împotriva bolilor” și „genocid”.

„VREAU să o văd pusă sub acuzare pe madam pentru instigare, pentru zădărnicirea luptei împotriva bolilor şi pentru GENOCID! Nu cunosc terminologia şi legile aşa cum ar trebui… dar un taximetrist primeşte amendă pentru nepurtarea unei măşti, în schimb ea este lăsată LIBERĂ…? Cum se poate aşa ceva?”, a scris Andreea Olariu în descrierea petiţiei.

Câte voturi a strâns petiția?

La momentul redactării acestui articol, petiția împotriva Dianei Șoșoacă a strâns 5057 de semnături iar oamenii și-au explicat cât se poate de clar decizia.

„Nu este admisibil ca o persoană care instigă la nerespectarea regulilor de sănătate publică şi ca urmare ajunge să provoace mii de morţi, fie ea şi parlamentar, să scape nepedepsită”, a scris un semnatar.

„Semnez pentru că trebuie luate măsuri împotriva celor care dezinformează, fac rău cu bună ştiinţă şi prejudiciază sănătatea oamenilor”, a transmis o altă persoană.

Diana Șoșoacă, jigniri și blesteme după moartea unei persoane apropiate

Diana Șoșoacă i-a atacat crunt pe cei care cred în COVID. Ea a lansat o serie de blesteme la adresa celor care nu împărtășesc aceeași părere cu ea și le-a transmis că speră „ăla rău” să-i ia pe toți. Reacția sa șocantă vine după ce fostul său duhovnic a încetat din viață.

Senatoarea a folosit cuvinte greu de imaginat. Ea a explodat la vestea dispariției premature a preotului Daniel Măcriș, fostul ei duhovnic. Șoșoacă a aruncat cu jigniri și blesteme pe Facebook la adresa celor care cred în coronavirus. Ulterior, Diana Șoșoacă a editat postarea.

Diana Șoșoacă a anunțat, pe Facebook, că preotul, în vârstă de doar 40 de ani, a fost găsit fără suflare în locuința sa, în dimineața zilei de marți, 19 octombrie. Potrivit acesteia, duhovnicul nu ar fi suferit de nicio boală. Șoșoacă este de părere că acesta ar fi fost ucis după acțiunea pe care ea a întreprins-o la Spitalul Marius Nasta din Capitală. Trebuie subliniat că preotul Măcriș era un contestatar al pandemiei, el participând la numeroase manifestații unde erau lansate mesaje anti-vacciniste.

Textul postării inițiale a fost editată de mai multe ori. În final, nu a mai rămas decât un mesaj scurt:„Dumnezeu sa te odihnească-n pace, prieten minunat!”

„PENTRU VOI COVIDIOTII: NU AVEA COVID! AVEA CEVA CE VOI NU AVETI: CREIER SI INIMA! Pentru toți cretinii care comentați, înnebuniți de carcalacul care v-a luat mințile, Părintele Măcriș a fost găsit inert în casa dimineața. Avea 40 de ani, sănătos tun. Întâmplător este părintele meu duhovnic, CEL MAI BUN PRIETEN AL MEU, CEL MAI BUN CONSILIER AL MEU, OMUL CARE NE-A FOST CEL MAI APROAPE IN ULTIMUL AN SI JUMĂTATE. Eu sunt nașa fetitei lui cele mici. AZI TREBUIA SA IMI DEA INFORMAȚII EXTREM DE IMPORTANTE.

Nu a mai apucat. Se pare ca acțiunea din Spitalul Marius Nasta a deranjat sistemul. Pentru voi, idioților, imbecililor, care ati facut din covid un țel în viață și va raportați la o boala mai ceva ca la Dumnezeu, sper sa va ia Ala rău pe toti, pentru ca din cauza unor inutili ca voi, s-a ales praful de lumea asta. Dispăreți!”, a scris senatoarea pe Facebook.