„AM OBOSIT SĂ TOT VORBIM…

AM INIȚIAT O PETIȚIE!

Haideți să trecem la fapte…

Vreau să strângem multe semnături, cu care să mergem la Ministerul Sănătății. Nu se mai poate altfel…Foarte multe studii recente arată că IMUNITATEA DOBÂNDITĂ NATURAL este cel puțin la fel de eficientă, dacă nu chiar superioară, comparativ cu cea oferită de inoculare. Este un adevăr științific care nu poate fi tăgăduit.

Mai mult decât atât, datorită prezenței anticorpilor la nivelul mucoaselor oro-faringo-nazală, cetățenii cu imunitate dobândită natural nu pot transmite virusul, deci nu reprezintă un pericol epidemiologic pentru cei din jur.

Pentru aceste motive solicităm ca:
-în cel mai scurt timp posibil, pe teritoriul României, să fie recunoscută imunitatea dobândită natural, atât de către oficialități cât și de angajatorii de stat sau privați;
-persoanele trecute prin boală, să poată dovedi acest lucru prin prezentarea unui CERTIFICAT DE ANTICORPI specifici sau a unui certificat care atestă imunitatea celulară specifică, eliberat de un laborator autorizat din România;
-persoanele trecute prin boală care dețin certificate de anticorpi sau de imunitatea celulară, să aibă cel puțin aceleași „drepturi și libertăți sanitare” ca cele imnunizate prin inoculare.”, scrie medicul,  Adina Alberts, pe pagina sa de Facebook.

Ce specializare are medicul Adina Alberts?

Amintim că medicul Adina Alberts este medic primar de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă. Este membru al Societații Române de Chirurgie Estetică.

Precizăm că, potrivit legii, doar patru specializări pot să coordoneze tratamentele aplicate bolnavilor de COVID. Astfel, doar medicii ATI, pneumologii, interniștii și infecționiștii sunt cei avizați să se ocupe de această boală infecto-contagioasă.

Adina Alberts a fost cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor. Motivul a fost legat de postările acesteia despre Covid. Într-una dintre postările sale de pe Facebook, medicul spunea că pacienții COVID sunt „tratati aiurea, cu tot felul de medicamente experimentale”. Adina Alberts îi sfătuia pe aceștia să solicite de la medici Ivermectina. Acest tratament este unul neaprobat pentru tratarea infectiei cu COVID și s-a dovedit că nu este deloc eficient, din contră, poate face mai mult rău, potrivit specialiștilor.