Emily Burghelea a publicat o fotografie în care ține un microfon în mână, lucru care arată că se pregătește pentru proiecte noi în domeniul divertismentului.

Aceasta se reîntoarce la Kanal D, postul care a făcut-o vedetă, după participarea sa la o emisiune de modă. Burghelea va apărea la Teo Show, în rubrica intitulată „Test de vedetă”. Practic, aceasta a plecat la postul concurent.

Ce salariu avea, de fapt, Emily Burghelea la Acces Direct

Emily Burghelea a provocat un devărat scandal atunci când a plecat de la Antena 1. Aceasta a acuzat conducerea Acces Direct că închide ochii la violențele pe care Vulpița trebuie să le îndure din cauza lui Viorel.

Acesta a devenit cunoscută datorită postului ei de asistentă în cadrul emisiunii Acces Direct. Deși s-ar putea crede că aceasta avea un salariu uriaș, lucrurile stau cu totul altfel.

Fosta asistentă TV primea de la Antena 1 un salariu de 3.000 de lei lunar. Se pare că aceasta primea mai puțini bani decât invitații emisiunii care plecau cu mai mulți bani într-o singură zi.

„Emily nu făcea pe asistenta pentru bani, acest aspect era prea puțin important pentru ea. I s-a spus de la început că postul de asistentă este o pistă de lansare pentru ea în lumea televiziunii, un domeniu la cre Emily a visat toată viața. Din câte știu eu, Emily nu depinde de acești bani, ea a fost mereu susținută de părinți”,a spus un fost coleg al acesteia, potrivit wowbiz.ro