Țiriac și-a primit replica de la ministrul Tineretului și Sportului! Miliardarul a fost ironizat

Eduard Novak, în vârstă de 44 de ani, a susținut astăzi o conferință de presă în care a vorbit despre situația din tenisul românesc, după neparticiparea jucătoarelor din România la Jocurile Olimpice.

Amintim că Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Patricia Țig nu vor merge la Tokyo iar România nu va avea reprezentată pe tabloul feminin de simplu. Totuși, România va avea două sportive la dublu, pe Monica Niculescu și Raluca Olaru.

Răspunsul lui Eduard Novak

Eduard Novak a oferit un răspuns după ce Irina Begu și Sorana Cîrstea au informat recent despre natura accidentărilor cu care se confruntă. „Ce pot să spun referitor la tenis? Declarațiile mele au fost strict pe neparticiparea la Olimpiadă. Nu pot declara sportivele că au probleme medicale, când acestea joacă la Wimbledon”, a spus Novak.

De asemenea, ministrul a dat și o replică, după ce a fost ironizat anterior de Ion Țiriac. „Mama m-a învățat un lucru: trebuie să respecți bătrânii. Așa că nu pot să comentez mai mult”, a declarat Eduard Novak.

Atacul lansat anterior de Ion Țiriac

Amintim că miliardarul a lansat anterior un atac dur la adresa lui Carol Novak, susținând că acesta „nu are doi bani în buznar”.

„Dacă taie ceva domnul Novak, trebuie să fie ceva ce există. E un om cumsecade, e lefter, nu are doi bani în buznar. Se face că dă bani la COSR, noi nu am avut bani să facem zgură la FED Cup. E o furtună într-un pahar de apă. Mai bine s-ar duce la Guvern să ceară milioanele de dolari care ni se cuvin.

Eu sunt persoană fizică, trebuie să vină cineva la FR de Tenis că sunt alegeri luna asta. N-am auzit de Răducanu, am văzut doar meciul ăsta cu Sorana. Am avut o discuție despre baza Dinamo, despre un patnoar pe care-l să construioesc acolo. În zonă sunt un milion de familii, asta înseamnă un milion de copii”, a declarat Ion Țiriac.

Sursă foto: Dreamstime