Andreea Esca a primit o nouă lovitură! Fiica celebrei știriste de la Pro TV a anunțat că trebuie să meargă de două ori pe săptămână la o clinică medicală pentru a-și rezolva câteva probleme.

La doar cei 20 de ani ai ei, Alexia Eram este foarte atentă la aspectul fizic. Chiar dacă mai este ceva până la sezonul cald, fiica Andreei Esca se pregătește deja pentru vară.

Vloggărița a apelat la ședințe de drenaj pentru a-și menține silueta subțire.

Lovitură pentru Andreea Esca! Fiica sa, obligată să meargă de două ori pe săptămână la medic

Fiica Andreei Esca are probleme cu retenția apei în organism așa că a decis să apeleze la astfel de tratamente. Mai mult decât atât, Alexia Eram le-a sfătuit și pe fetele și femeile care o urmăresc să apeleze la astfel de tratamente, fiind foarte eficiente.

„Nu mai venisem demult la drenaj, dar de acum gata, de două ori pe săptămână mă găsiţi aici, să-mi subţiez apa din corp, să-mi subţiez picioarele. Cel mai tare aparat. Dacă aveţi probleme cu reţinerea de apă, acest aparat e genial, e ca un masaj, e ca aparatul de tensiune. Vă puteţi face şi la burtă”, a spus Alexia Eram, conform libertateapentrufemei.ro.

Tânăra vloggeriță a să-i calce pe urme mamei ei și să se mențină la fel de tânără și frumoasă. Pentru asta, apelează la diverse tratamente de înfrumusețare pentru a avea un aspect fizic de invidiat.

Ce sunt tratamentele de drenaj

Masajul de drenaj limfatic este un remediu uțor cu efecte profunde. Drenarea limfei poate accelera volumul fluxului limfatic de 20 de ori, îmbunătățind astfel semnificativ abilitatea sistemului de a elimina toxinele și materialele infecțioase. Studii au certificat că drenajul limfatic este o modalitate de tratament cu beneficii medicale într-o gamă largă de probleme limfedematoase.

Prin stimularea manuală a sistemului limfatic în ședinte de limfodrenaj, puteți beneficia de următoarele rezultate:

  • îmbunătățirea capacității sistemului limfatic de a procesa un volum de 20 de ori mai mare decât normalul;
  • îmbunătățirea vitezei prin nodulii limfatici, procesînd un volum mai mare de produși de catabolism, celule moarte, proteine în exces sau toxine
  • îmbunătățirea producției de limfocite, îmbunătățind astfel capacitatea organismului de a se lupta cu infecția
  • activarea sistemului arasimpatic, provocând astfel un efect de relaxare globală a corpului.