Este vorba despre Victor Slav, care, din păcate, va rămâne fără emisiunea ”Vulturii de noapte”, prezentată alături de Cătălin Cazau și Giani Kiriță. Reprezentanții Kanal D au luat această decizie drastică după ce, luna trecută, late night show-ul nu a prins top 20 emisiuni de divertisment. Emisiunea prezentată de Slav a înregistrat luna trecută o medie de 388.000 de persoane la nivel național, dintre care 146.000 de orășeni, media (1,5 rating). De asemenea, pe publicul comercial, emisiunea a avut în februarie o medie de 59.000 de privitori.

Atunci când Giani Kiriță a fost în Republica Dominicană, acolo unde se filmează Exatlon, el fiind antrenorul echipei ”Războinicii”, el a fost înlocuit de Bursucu (Adrian Cristea). Emisiunea ”Vulturii de noapte” a intrat în grila Kanal D în toamna anului 2018. Inițial a fost difuzată vinerea, dar ulterior, emisiunea s-a mutat duminica.

Jorge va fi înlocuitorul celor trei ”vulturi de noapte”, cu emisiunea ”Super Potriveala”. Show-ul de divertisment intră pe post în această dumincă începând cu ora 23:00. Emisiunea aceasta a mai fost în grija Kanal D în 2017, dar a fost scoasă repede din grilă din cauza rezultatelor slabe de audiență. Ulterior, a mai fost reluată în aprilie 2018, în locul WowBiz, scrie Cancan.ro.