„Astăzi, pentru prima dată, am fost somată să tac. Cred că domnul care mi-a trimis mesajul este magistrat.

Mi se spune că fac rău sistemului şi magistraţilor oneşti care sunt mulţi. Iar reacţiile pe care le provoc includ toţi magistraţii în aceeaşi oală. Înţeleg că există temeri că voi candida pentru viitorul CSM sau ca îmi doresc o altă funcţie.

Liniştiţi-vă. Nu îmi doresc funcţii şi nici onoruri. Dar, dacă un coleg apreciază că prin postările mele fac rău sistemului judiciar, este timpul să mă retrag.

Vă las vouă posibilitatea să vorbiţi despre justiţie. În rest, să auzim de bine!” a scris Adriana Stoicescu pe Facebook.

Despre ce fel de mesaje este vorba

„Greşim? Da. Zilnic, probabil. Pentru că intrăm în sală cu zeci de dosare. Pentru că legile se schimbă de dimineaţă până seara de 3 ori. Pentru că înalţii legiuitori nu răspund niciodată pentru legile proaste pe care vă aşteptaţi să le aplicăm şi să facem dreptate.

Politicieni de doi bani, fără soluţii şi fără responsabilitate, care ne transformă tot timpul în ţinte şi pretexte, bucuroşi că au la îndemână un ţap ispăşitor. Cu complicitatea unora dintre noi, papagali vorbitori ce se cred vulturi maiestuoşi, răcnind despre independenţă după ce au fost ţuţări pe lângă politicieni.

Cu complicitatea unora dintre noi, veşnic respinşi sau refuzaţi, complexaţi şi frustraţi, avizi de atenţie şi preamărire, gata oricând să arunce în aer sistemul doar-doar se văd pe la vreo televiziune sau citesc babele din sat despre ei într-o fiţuica anostă”, a scris Adriana Stoicescu în urmă cu ceva timp pe Facebook.