Lovitură fără precedent pentru Anamaria Prodan! Impresara a fost dată în judecată de Corina Caciuc. Ce nu mai are voie să facă

Anamaria Prodan a declarat la Realitatea Sportivă că a fost dată în judecată de Corina Caciuc pentru că a folosit pozele de pe Facebook, în contextul în care aceasta a spus că nu a dorit niciodată să ajungă cunoscută.

Mai mult decât atât, impresara a declarat că nu mai are voie să pronunțe numele soțului ei, Laurențiu Reghecampf.

„M-a dat în judecată o domnișoară, că am folosit pozele de pe Facebook ale familiei respective, că domnișoara respectivă nu a vrut să ajungă cunoscută, niciodată.

Mi-am permis să iau pozele. Este vorba despre amanta soțului meu. M-a dat în judecată că nu aveam voie să folosesc poze publicate pe Facebook, deci publice. Nu am voie să pronunț numele lui Reghecampf. Domnișoara apare cu mâna la burtică alături de Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit sursei anterior citate.

Anamaria Prodan l-a făcut praf pe Laurențiu Reghecampf

Săptămâni la rândul, Anamaria Prodan a avut o atitudine respectuoasă și diplomată când a fost întrebată despre divorțul de Reghecampf de jurnaliști. Acum, însă, aceasta tună și fulgeră!

,,În timp ce Reghecampf şi Caciuc fac hârtii peste hârtii să nu li se pronunțe numele si imaginile să fie șterse, colegii de la Cancan au un deal cum povestește Reghe prin oraș!

Se pare că toată presa este “proastă şi mincinoasă”, mai puțin una unde domnul antrenor Reghe foarte însurat se “răsfață” cu amanta fără pic de rușine prin oraș.

Cu patru copii superbi acasă, uitați de aproape doi ani si încă cu nevastă, Reghe se face de râs în faţa României zi de zi. Credibilitatea acestui om este zero în fata jucătorilor şi în faţa țării.”, a exclamat Anamaria Prodan.

„Un bărbat care nu merită respectul nimănui”

Deși cu săptămâni în urmă, aceasta a declarat că niciodată nu l-ar putea ataca pe bărbatul cu care a avut un mariaj de peste zece ani, în urma căruia a rezultat un băiat, acum Anamaria Prodan spune că Reghecampf „nu merită respectul nimănui”.

„Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate.

Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui! Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf, chiar am muncit o viață întreagă şi eu, si copiii mei ca să asistăm şi să fim întrebați de niște… cum să-i numesc? Vă las pe Dvs!

(…) Reghe este azi exemplul negativ pentru generațiile de fotbaliști tineri care nu au voie să se uite la el şi la ce a ajuns.

(…) E jenant,  pentru viață în general. Noi trăim în picioare. Nu vom putea sa trăim niciodată lângă bordură. De astăzi gata. Am închis forever subiectul “ gâsca păcălită de… să zicem drăguț vulpe.

Pe final, rog paparazzi de la Cancan “să nu-l mai surprindă pe Reghe cu bomba cu ceas”, chiar așa peste tot, căci dacă se respectă ca şi o locație, nu are cum sa promoveze așa ceva niciodată. E vorba de respect făţă de noi ca oameni, ca familiști. (…) Grotescul este suficient pentru Reghe, nu credeți ?”, a spus Anamaria Prodan pentru Realitatea Sportivă.