Fostul președinte Traian Băsescu a susținut că respingerea repetată a propunerii ca Lia Olguța Vasilescu să fie numită la Ministerul Dezvoltării a fost de fapt un joc între Dragnea și Iohannis. 

“Jocul în doi
Nu mai am nici o îndoială că respingerea Olguţei Vasilescu a fost un joc în doi, un joc între Dragnea şi Iohannis. Ca dovadă, imediat ce dintre cei propuşi a dispărut Olguţa Vasilescu , preşedintele s-a mulţumit la transporturi şi cu un incompetent de teapa lui Răzvan Cuc.
Recunosc, nu plâng de grija sau de mila Olguţei, dar mă înfurii când cineva vrea să mă păcălească”, a comentat Traian Băsescu. 
Președintele Klaus Iohannis i-a numit, joi, pe Daniel Suciu și Răzvan Cuc în funcțiile de miniștri ai Dezvoltării Regionale și Transporturilor, la doar o zi de la nominalizarea acestora de către PSD. Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 februarie a.c., următoarele decrete:
Decret pentru numirea în funcţia de membru al Guvernului a domnului Vasile-Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice;
Decret pentru numirea în funcţia de membru al Guvernului a domnului Alexandru-Răzvan Cuc, ministrul transporturilor.