Liviu Dragnea a vorbit despre ceea ce se întâmplă cu Uber în acest moemnt. Asta, la doar o zi după ce s-a aflat că la Guvern se pregătește o Ordonanță de Urgență care să reglementeze activitatea de ridesharing și vine cu noi reguli pentru UBER, Bolt sau Clever Taxi. Potrivit proiectului, aplicațiile de transport alternativ vor trebui să fie autorizate de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale. Însă, pentru a primi această autorizație, companiile doritoare vor trebui să achite un tarif de autorizare de 50.000 lei.

„Soluțiile sunt identificate, procedura este finalizată. Deja cred că au și publicat textul ordonanței de urgență care reglementează acest domeniu. S-a încercat să se folosească discuția despre ride-sharing împotriva noastră, ca și cum noi vrem să închidem Uber și toți utilizatorii de Uber să fie împotriva noastră. Nu există scrupule la acești oameni”, a comentat Liviu Dragnea, într-un interviu acordat Dcnews.

„Eu personal, împreună cu ministrul Cuc, m-am întâlnit cu acești oameni la solicitarea lor. Și atunci s-a convenit că vor lucra împreună la textul ordonanței de urgență pentru a reglementa acest domeniu. Drept pentru care, am vorbit cu ministru Cuc. Dacă tot au finalizat discuția, întâlniți-vă, faceți un protocol pe care să-l publicați, să-l vadă toată lumea”, a explicat liderul PSD, adăugând ulterior: „Am văzut că s-au făcut spectacole. Nu există așa ceva! Dimpotrivă, se va reglementa în așa fel încât să nu aibă niciun fel de problemă. Deci, scandalul Uber, de fapt, nu există!”

„Minciuna, indiferent cât de securistă ar fi, tot picioare scurte are”, a subliniat Dragnea.