Liviu Dragnea a mai precizat că nu înțelege ce are Iohannis cu el, cu PSD și nici ce are sistemul cu aceștia. Liderul PSD a transmis că au început să arate toate abuzurile care au fost comise în România, și acestora le este frică că se apropie „socoteala”.

”Ăsta este PSD. Ăsta este partidul pe care Iohannis vrea să-l distrugă. Ăsta este visul de zi și noapte al lui Iohannis. Este îngrozit. M-au întrebat mulți ce are Iohannis cu mine, cu Guvernul nostru. Păi, oameni buni, am început să arătăm toate abuzurile din această țară”, a transmis liderul PSD.

În timp ce se referea la Klaus Iohannis, un român la miting a strigat: „Să meargă în Germania!” În replică, Dragnea a afirmat: „Să meargă în Germania? Poate pleacă la Miami. Costa Rica? Numai destinaţii frumoase. Nu poate rămâne în ţară să dea socoteală pentru toate blocajele, pentru toată ura, pentru toată dezbinarea? Nu la Miami trebuie să plece. Trebuie să răspundă pentru casele furate. Şi el, şi ăia care îl sprijină.”

De asemenea Liviu Dragnea susține că i s-a spus că integrarea în UE a României ar trebui să fie prin cedarea resurselor naturale și că acest lucru este o minciună a unor „maimuțoi” și „măscărici”.

„Ni s-a spus ca resursele noastre nu sunt ale noastre, ca sa fim bucurosi si sa facem cu mana la conducta cu petrolul, ca asa trebuie sa fie integrarea, ca mai importante sunt interesele Europei, ca asta inseamna UE. Au fost minciuni. Orice german, spaniol, belgian, olandez, se gandeste in special la tara lui. UE nu a fost creata sa faca rau tarilor care intra. Dar daca Romania a fost condusa de oameni fara coloana vertebrala, au mers cu capul plecat, ce-i drept capul plecat sabia nu-l taie (…) dar daca stai cu coloana dreapta, mai faci cate o hernie, dar cel putin nu stai cu capul plecat”

El menționează că cineva i-a spus că a văzut într-o parcare zeci de tiruri cu produse alimentare din străinătate și doar trei tiruri din România.

„Vin niste maimutoi, niste mascariti, ca tinem cu tara noastra? Niciodata, eu imi iubesc tara si imi asum orice risc, pericol, pentru a ma lupta pentru Romania”, a mai zis Dragnea.