Codrin Ștefănescu a vorbit despre primul interviu al lui Dragnea. Despre ce va discuta fostul lider PSD

Invitat în noul episod al podcastului EVZ Play, Codrin Ștefănescu a precizat că Liviu Dragnea va avea prima ieșire la televiziune de când a fost eliberat din închisoare. Acesta a precizat că va detalia mai multe subiecte de maxim interes pentru România. Codrin Ștefănescu a subliniat că există mulți oameni, atât din PSD, cât și cetățeni, care sunt supărați din cauza situației actuale.

”Duminică va avea prima ieșire la TV, la Realitatea (…) va explica de ce la Realitatea și nu la alt post de televiziune. Cu siguranță va detalia și câteva dintre temele pe care le-a exprimat la ieșirea din penitenciar. Cu siguranță vor fi subiecte foarte tari duminică. Toată lumea așteaptă; este un nivel mare de așteptare.

Oamenii sunt foarte supărați, sunt foarte supărați și mulți cei din PSD de modul în care PSD este condus de această echipă securistoridă cu Ciolacu în frunte face tot mai des blaturi și lumea a început să vadă lucrul ăsta. Sunt nemulțumiri mari în teritoriu, sunt nemulțumiri mari între primari. (…)

Toate temele astea cu siguranță vor fi abordate duminică. E posibil ca emisiunea să țină cam două ore. Va fi în direct.”, spune Codrin Ștefănescu.

Declarațiile lui Liviu Dragnea vor șoca pe toată lumea

Codrin Ștefănescu a precizat că declarațiile pe care le va face Liviu Dragnea duminică vor șoca atât oamenii din presă, cât și pe cetățeni. Acesta a mai spus că fostul lider al PSD ar trebui urmărit cu atenție.

”Sunt convins că va spune lucruri care vor șoca inclusiv oameni din presă, nu numai pe cetățeni. (…) nu pot să vă spun exact tot ce va spune. Sfatul meu este să îl urmăriți cu atenție (…)”, a mai spus acesta.

Codrin Ștefănescu a mai precizat că pe site-ul de la Realitatea a fost deschisă o rubrică unde cetățenii îi pot adresa mai multe întrebări lui Liviu Dragnea. Codrin Ștefănescu a subliniat că fostul lider PSD va puncta fiecare întrebare care îi este pusă.

Posibilitatea apariției unui nou partid

În cadrul acestui podcast, Codrin Ștefănescu a fost întrebat dacă acest interviu ar reprezenta anunțarea înființării unui nou partid. La această întrebare Codrin Ștefănescu a subliniat că nu are cum să răspundă la această întrebare, subliniind că toate anunțurile le va face Liviu Dragnea în cadrul interviului de duminică.

”Nu am cum să vă răspund la întrebarea asta, dat toate anunțurile le va face el duminică.”, spune Codrin Ștefănescu.