Se pare că Irina Tănase este vizibil afectată de lipsa lui Liviu Dragnea din viața sa, astfel că blondina a postat două mesaje destul de dureroase, dar care trezesc semne de întrebare legate de relația celor doi.

Liviu Dragnea și Irina s-au despărțit? A înșelat-o Dragnea pe Irina? Acestea sunt întrebările care reies din mesajele blondinei, care fac referire la loialitate, nevoie și schimbare.

”Unii oameni nu îți sunt loiali. Ei sunt loiali nevoii lor de a fi cu tine. Odată ce nevoile lor se schimbă, și loialitatea lor se schimbă.

Când o persoană toxică nu te mai poate controla, va încerca să controleze modul în care ceilalți te văd. Dezinformarea se va simți nedreaptă, dar stai deasupra ei, ai încredere că alți oameni pot, eventual, să vadă adevărul exact așa cum este el”, sunt mesajele postate de Irina Tănase.

 

Cum a început relația celor doi

 

Între Irina Tănase și Liviu Dragnea este o diferență de vârstă de 32 de ani. Ea are 25 de ani, el 57.

Spre finalul anului 2013, când avea 21 de ani, Irina Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de asistentă a lui Liviu Dragnea, după ce inițial se făcuse remarcată participând ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013.

Începutul relației celor doi a fost rapid însă sfârșitul este unul destul de controversat.

În urmă cu doar trei ani, Liviu Dragnea făcea pasul cel mare. Îi dăruia un inel alb cu diamante iubitei sale, Irina Tănase, iar potrivit declaraţiilor fostului şef PSD, urma să aibă loc şi o nuntă. Marele eveniment nu a mai avut loc, deoarece logodnicul blondinei a intrat la închisoare.

 

„Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, spunea Liviu Dragnea.