În urmă cu trei zile, se zvonea că Irina Tănase s-a despărțit de Liviu Dragnea, dovada fiind inelul de 10.000 de euro pe care acesta i l-a dat și la care aceasta a renunțat.

Mai mult decât atât, deși logodnica lui Dragnea se afișează tot mai tristă și resemnată de evenimentele din ultimul timp, ultimul mesaj al Irinei Tănase pune situația într-o altă lumină.

„Să comenzi de la meniul pentru copii, mereu cea mai bună soluție😍🍟”, a fost mesajul tinerei iubite a fostului președinte al PSD, care lasă loc de interpretări.

 

Ce planuri aveau Dragnea și Irina

În urmă cu doar trei ani, Liviu Dragnea făcea pasul cel mare. Îi dăruia un inel alb cu diamante iubitei sale, Irina Tănase, iar potrivit declaraţiilor fostului şef PSD, urma să aibă loc şi o nuntă. Marele eveniment nu a mai avut loc, deoarece logodnicul blondinei a intrat la închisoare.

 

„Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, spunea Liviu Dragnea.