Doar 25,33% dintre respondenţi spun că se odihnesc suficient de mult, pentru a fi productivi la job.

La întrebarea ,,Lipsa somnului îţi afectează activitatea la locul de muncă?’ 32,23% dintre utilizatorii BestJobs au răspuns că dacă s-ar odihni mai mult ar fi mai productiv, 42,44% că ,,uneori lipsa somnului îmi afectează productivitatea’ şi 25,33% au spus că se odihnesc exact cât trebuie.

Sondajul BestJobs.ro a fost efectuat la nivel naţional, în perioada 21 decembrie 2010 – 7 ianuarie 2011, pe un eşantion de 3131 utilizatori.

Rezultatele sondajului relevă faptul că productivitatea bărbaţilor între 25-35 ani este mai afectată de lipsa somnului, decât a femeilor (52%, respectiv 48%). Conform studiului efectuat de BestJobs cele mai afectate sunt persoanele cu studii postuniversitare – 37%. Lipsa somnului afectează, în cea mai mare măsură angajaţii din Bucureşti şi Iaşi, în timp ce o mai mare parte de respondenţi din oraşe ca Ploieşti, Timişoara, Cluj Napoca sau Braşov spun că se odihnesc exact atât cât este nevoie.

BestJobs este serviciul de recrutare preferat de companiile şi utilizatorii din România, Bulgaria, Serbia şi Moldova. BestJobs.ro găzduieşte peste 1,4 milioane de CV-uri active în baza de date şi are peste 70.000 de companii client.