Aflată la un eveniment de campanie la filiala PSD Constanţa, preşedintele social-democrat Viorica Dăncilă a fost asaltată de laude din partea colegilor săi. Campion la acest capitol a fost Nicolae Moga, cel care a condus Ministerul de Interne timp de numai şase zile, dându-şi demisia atunci când cazul Caracal a început să ia amploare.

„Aţi văzut-o pe doamna preşedinte jucând tenis de masă. I-a bătut pe toţi. Aşa o să facă şi la alegeri. Dar ce nu ştiaţi, şi dau din casă, doamna preşedinte a fost înotătoare de performanţă, de aia are şi corpul ăsta frumos, aţi văzut aşa… elegant, siluetă…”, a declarat Moga, stârnind zâmbetele celor prezenţi, potrivit digi24.ro.

Nicolae Moga

Nici primarul municipiului Constanţa nu s-a lăsat mai prejos. Decebal Făgădău a venit şi el cu nişte laude surprinzătoare pentru şefa sa de partid.

“Doamna Viorica Dăncilă în momentul de faţă nu cred că este cea mai puternică femeie din politica românească, cred că este şi printre cei mai puternici bărbaţi din politica românească!”, a declarat acesta pe scenă.