La începutul ședinței de Guvern de azi, premierul Viorica Dăncilă a făcut acest anunț îmbucurător. Elevii şi studenţii care provin din familii cu venituri reduse vor fi susţinuţi financiar de PSD pentru achiziţia de calculatoare.

Un număr de 12.000 de tineri vor primi de la stat suma de 200 de euro care sunt destinați pentru achiziția unui calculator.

„Sprijin pentru elevi și studenți în achiziționarea de calculatoare
Guvernul continuă și sprijină accesul elevilor și studenților la educație, conform programului de guvernare al PSD și acordă șanse egale tuturor copiilor.
Astfel, elevii și studenții care provin din familii cu venituri reduse vor fi susținuti cu câte 200 de euro pentru a-și achiziționa calculatoare. Se alocă în acest scop 12 milioane de lei, pentru aproximativ 12.000 de elevi și studenți.”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

„Guvernul continuă măsurile de îmbunătăţire a sistemului de învăţământ şi sprijină accesul elevilor şi studenţilor la educaţie. Suntem preocupaţi să acordăm şanse egale copiilor şi tinerilor noştri la o viaţă mai bună. Vom continua să susţinem elevii şi studenţii care provin din familii cu venituri reduse să achiziţioneze calculatoare, prin acordarea a câte 200 de euro. Aprobăm astăzi hotărârea de Guvern în acest sens”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei Executivului.