Lansat printr-o serie de evenimente care au avut loc în șase orașe ale lumii- Londra, New York, San Francisco, Seoul, Singapore și Istanbul-LG G3 își propune să redefinească conceptul de smartphone la nivel global.

Telefonul are un ecran de 5.5 inci Quad HD cu 538ppi și o rezoluție a ecranului de patru ori mai mare decât cea a unui ecran HD și aproape de două ori mai mare față de cea a unuia Full HD.

Camera foto de 13MP SOI+ (Stabilizator Optic de Imagine Plus) cu un revoluționar Laser Auto Focus care poate face poze deosebit de clare într-o fracțiune de secundă, față de timpul necesar unei camere convenționale.

Design-ul este metalic lucios pe partea din spate şi nu lasă amprente după folosire, aspectul în ansamblu fiind deosebit.

Forma de arc se simte extrem de confortabil într-o singură mână și integrează design-ul inovativ cu butonul din spate.

Notificare inteligentă (Smart Notice): Ca un asistent personal, notificarea inteligentă oferă sugestii și recomandări bazate pe comportamentul utilizatorului, modul de utilizare a telefonului și locația, pentru a oferi informații despre utilizator atunci când este nevoie cel mai mult. Notificarea inteligentă vă poate aminti de un apel pe care l-ați respins mai devreme și vă întreabă dacă doriți să reapelați persoana respectivă. Dacă aveți un număr mare de fișiere neutilizate sau aplicații pe G3 care ocupă spațiu, Smart Notice vă întreabă dacă doriți să le ștergeți sau să le dezinstalați. Dar ceea ce determină această funcție să fie diferită este capacitatea de a comunica într-un limbaj natural. De exemplu, în loc de a afișa doar temperatura dintr-o anumită zi și prognoza meteo, Smart Notice va face o recomandare, cum ar fi, "Poate doriți să luați o umbrelă astăzi, deoarece va ploua în această seară."

Securitate Inteligentă (Smart Security):Prin înțelegerea importanței de a menține și securiza datele confidențiale în cazul in care smartphone-urile sunt împărțite cu altcineva, pierdute sau furate, LG G3 oferă o serie de caracteristici îmbunătățite de securitate, cum ar fi:

Knock Code permite utilizatorilorsă deblocheze dispozitivul, folosind un anumit model de atingere a ecranului. Îmbinând securitatea și confortul, utilizatorii pot crea un cod personalizat, care poate fi introdus oriunde pe ecran. Cu G3, utilizatorii au opțiunea de a utiliza KnockON să deschidă ecranul pentru a verifica ora, precum și a intra în ecranul de start direct prin Knock Code.

Conținul Blocat (Content Lock)păstrează fișierele personale în condiții de siguranță și protecție, atunci când G3 este împărțit cu prietenii. În cazul în care G3 este conectat la un PC, Content Lock previne previzualizarea fișierelor, astfel încât datele să rămână în siguranță. Fișierele blocate pot fi stocate fie în memoria internă a G3, fie pe cardul microSD.

Kill Switchoferă utilizatorilor G3 posibilitatea de a-și dezactiva telefoanele de la distanță, în caz de furt. Kill Switch permite, de asemenea, ștergerea conținutului de pe G3, astfel încât informațiile personale să nu fie compromise. Kill Switch include, de asemenea, scanare antivirus, ștergere și blocare de la distanță, printre alte caracteristici esențiale.

Începând cu data de 28 mai, în Coreea de Sud, LG G3 va fi lansat la nivel mondial și va fi disponibil la peste 170 distribuitori.

Caracteristici:

 •   Procesor: Qualcomm Snapdragon 801 (up to 2.5GHz Quad-Core)
 •   Ecran: 5.5 inci Quad HD IPS (2560 x 1440, 538ppi)
 •   Memorie: 16/32GB eMMC ROM / 2/3GB DDR3 RAM /microSD slot (max 128GB)
 •    Cameră: Spate 13.0MP cu OIS+ și Laser Auto Focus / Față 2.1MP
 •    Baterie: 3,000mAh (detașabilă)
 •    Sistem de operare: Android 4.4.2 KitKat
 •    Dimensiune: 146.3 x 74.6 x 8.9mm
 •    Greutate: 149g
 •    Rețea: 4G / LTE / HSPA+ 21 Mbps (3G)
 •    Conectivitate: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth Smart Ready (Apt-X), NFC,
 • SlimPort, A-GPS/Glonass, USB 2.0
 •    Culoare: Negru metalic, Alb, Auriu șampanie, Violet, Roșu burgund
 •    Alte specificații: Smart Keyboard, Smart Notice, Knock Code, Guest Mode, etc.