Momente grele pentru părinții fetelor dispărute la Caracal, în zi de mare Sărbătoare. Alexandra și Luiza se numesc și Mihaela. Mama Luizei a invitat chiar prietenele fetei să o sărbătorească cu tort, baloane, artificii.

E o zi tristă în casa familiei Luizei Melencu. Astăzi fata ar fi trebuit să-şi sărbătorească ziua onomastică, de la Sfinţii Mihai şi Gavril. Fata se numea şi Mihaela. Este primul an în care fata nu este acasă, alături de mama ei şi de bunicii care au crescut-o. Este un moment foarte greu pentru familie, de şapte luni nu se mai ştie nimic de Luiza.

„O zi foarte tristă fără Luiza. Mi-e foarte greu să vorbesc. Mi-e foarte dor de ea. Luiza s-a sărbătorit în fiecare an alături de colegi, prieteni şi aici cu noi în familie. Noi am sărbătorit-o acasă. Mama ei a făcut pregătirile. Mi-e foarte dor de ea”, a povestit, cu lacrimi în ochi, bunicul Luizei, la România TV.

În lipsa unui rezultat clar din partea anchetatorilor, rudele Luizei nu şi-au pierdut speranţa că fata este în viaţă. Din acest motiv, mama Luizei a făcut pregătiri pentru onomastica fiicei sale. A cumpărat tort şi le-a invitat pe cele ai bune prietene ale Luizei. În jurul prânzului se vor strânge cu toţii pentru a o sărbători pe Luiza Mihaela.

Momente la fel de grele sunt şi pentru familia Alexandrei. Şi ea ar fi trebuit să-şi sărbătoarească astăzi ziua onomastică. Şi pe ea o chema şi Mihaela.