Salariul pe care îl pot obține candidații se cifrează între 1.000 și 1.500 euro pe lună. Persoanele care își depun CV-ul până la finele lunii octombrie pot pleca la muncă în Anglia fără niciun comision.

Sunt oferite mai multe programe de îngrijire a copiilor. Primul este Au Pair, care presupune ca angajatul să aibă până în 27 de ani, să nu fie căsătorit și să nu aibă copii. Lucrează pana la 25 de ore pe săptămână şi câștigă bani de buzunar între 70 și 150 lire/săptămână. Nu este nevoie să aibă experiență în îngrijirea copiilor și pot ajunge să lucreze în Anglia în două săptămâni de la înscriere. Nu au cheltuieli de cazare ș mâncare, acestea fiind oferite gratuit de familia gazdă.

În sistemul Mother Help se lucrează mai mult față de un Au Pair, însă angajatul este plătit cu minimum 100 euro pe săptămână. De asemenea, poate avea peste 27 ani fără alte restricții.

Există și programul Child Care în clinici specializate care se adresează atât persoanelor cu experiență, cât și celor fără experiență, interesate să muncească în acest domeniu pentru a-și dezvolta abilitățile profesionale sau pentru a face carieră. Toate persoanele interesate să lucreze în acest domeniu beneficiază de formare profesională specializată la locul de muncă.

Vezi AICI mai multe informații despre joburile în domeniul îngrijrii copiilor în Marea Britanie și depune-ți CV-ul.