Laurenţiu Reghecampf  i-a cumpărat soţiei sale un ceas de la un brand renumit. Preţul acestuia este cuprins între 31.000 de euro şi 37.000 de euro.

Gestul se pare că a impresionat-o pe Anamaria. Aceasta s-a lăudat imediat pe site-urile de socializare cu noua achiziție.

Te iubesc„, a scris diva pe Instagram

Acum ceva vreme s-a vehiculat că antrenorul ar avea o relație extraconjugală cu un fostul „iepuraș” Playboy, Florentina Raiciu. Totul a pornit după ce Gigi Becali a oferit detalii despre presupusa amantă a lui Reghe, iar Anamaria Prodan a făcut o serie de dezvăluiri pe baza acestui subiect.

Intesitatea scandalului dintre cei doi iubiți se pare că a mai scăzut, iar lucrurile revin la normal. Acum, Anamaria a postat o poză cu un ceas primit cadou de la Reghe, pe Instagram, pentru a-l arăta și urmăritorilor ei. Printre hastagurile folosite a fost și ”te iubesc”, alături de ”sotul perfect” și ”imi iubesc sotul”. Postarea a fost apreciată, dar și comentată.

Reghe, prins cu alta?

Recent, amtrenorul ar fi fost surprins în Craiova, alături de o altă femeie. Soția sa, Anamaria Prodan, a negat informația în exclusivitate pentru capital.ro și a declarat că Laurențiu Reghecampf a stat în București, alături de fiul său care a împlint 13 ani.

„Soțul meu a fost acasă de ziua băiețelului nostru. Nu în Craiova. Ci la București. El a fost alături de băiatul lui care azi a împlinit 13 ani. Soțul meu azi a fost la mall, a făcut zeci de poze. La film cu Reghe Jr”, a transmis Anamaria Prodan în exclusivitate pentru capital.ro.

Mașina ar fi fost împrumutată unui prieten de familie

Mai mult, impresara de fotbal a povestit cum antrenorul din Bănie a ales să îi împrumute mașina unui prieten de familie care s-ar fi dus cu ea la Craiova, la clinica unde au fost făcute imaginile.

„Este mașina familiei care este la prietenul nostru”, a mai completat Anamaria Prodan.

Mai mult, întrebată dacă o cunoaște pe tânăra din imagini care s-ar afla alături de prietenul de familie Anamaria Prodan a negat și a replicat că nu își întreabă prietenii cu cine ies în oraș.

„Nu. Nu întreb prietenii cu cine ies. V am spus că nu vreau să mai discut subiecte legate DESPRE familia mea. Azi de ziua băiețelului nostru familia noastră. Vrea să se bucure de acest eveniment”, a mai spus Prodan, răspunzând la întrebările Capital.