Laurențiu Reghecampf a primit cea mai cruntă lovitură! „A murit pentru noi”. A spus-o chiar fiul lui

Antrenorul de la Universitatea Craiova a anunțat că a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan, după o relație de 15 ani. Mai mult, Laurențiu Reghecampf ar urma să devină tată din nou, în contextul în care iubita lui ar fi însărcinată.

„Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp trăim pe pământ! Fotografia postată spune totul! Suntem mereu la înălțime! Comentarii și explicații nu există pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin. Dimpotrivă, îl iubim mai mult!

Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară! Prostiile presei gen „lovitură pentru Anamaria Prodan” sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei. Satisfacție nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Ce spune Reghecampf Jr?

Mai apoi, fiul lui Laurențiu Reghecampf a avut o reacție foarte dură, la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

„A murit pentru noi forever (n. red. pentru totdeauna) !”, a transmis Laurențiu Reghecampf Jr într-un comentariu, punând sară pe rană și într-un al doilea mesaj: „ai murit pentru mine forever!”.

„Mami… tati este într-un moment greu al vieții. Trebuie să-l iubim! Familia, loialitatea, respect, onoare! Apără-l! TU, ești EL! NOI suntem EL! FII puternic, BĂIATUL MEU SUPERB SI DEȘTEPT! Cum sunt și surorile tale! Si, iubește-l! Tu ești EL! Nu uita niciodată! CÂNDVA VA ÎNȚELEGE! Du-te si caută în el numai lucrurile bune! El este și va rămâne eroul vieții tale! Pentru noi el va rămâne SOARELE NOSTRU! DUMNEZEU ÎL VA AJUTA SA SI VADĂ GREȘELILE! EL ESTE MINUNEA FAMILIEI NOASTRE. Mami… CÂINII LATRĂ, URSUL TRECE! Declarațiile acestea nu îl reprezintă! Undeva TATI S-A PIERDUT… Într-o LUME URÂTA TARE! Care nu îl reprezintă! Dar tu lupta pentru tati si nu îți încarcă sufletul cu ura, căci tatăl tău nu știe ce îți face. Puterea și dragostea ta îl vor ajuta! Mama o să fie în spatele lui și în spatele vostru mereu! Va iubește mami fără marginele! Înconjurați-l pe tati cu dragoste!”, a reacționat Anamaria Prodan.