Anamaria Prodan reacționează dur! Impresara nu vrea să audă de divorț: Este soarele familiei noastre

Cei care îi urmăresc activitatea Aneimaria Prodan din mediul online, au putut observa că impresara a postat pe contul său de Instagram o fotografie mai veche de pe vremea când imagini cu familia ei s-au putut vedea pe clădirea magazinului Cocor din Capitală.

Alături de fotografia postată, Anamaria Prodan a avut un mesaj cu privire la informațiile despre divorț care au apărut în spațiul public. Aceasta spune că Laurențiu Reghecampf este soarele familiei ei și că fotografia postată arată totul.

„Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre, atât timp cât trăim pe pământ. Fotografia postată spune totul. Suntem mereu la înălțime! Comentarii sau explicații nu există pentru că Reghe este eroul băiatului meu, Reghe jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin. Dimpotrivă, îl iubim mai mult!”, spune aceasta.

Anamaria Prodan: Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară

Impresara a continuat prin a spune că familia sa nu va da satisfacție nimănui, subliniind că ”Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară”. Aceasta a mai spus că Laurențiu Reghecampf este ”cel mai puternic tată de pe mapamond”.

”Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară! Prostiile presei (gen lovitură pentru Ana Maria Prodan sau pentru familia Prodan) nu există pentru mine și copiii mei. Satisfacție nu vom da nimănui, pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond”, a scris Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf anunță că a depus actele de divorț

Laurențiu Reghecampf a declarat că se află într-un moment „delicat” din viața lui. Potrivit celor spuse, familia este sfântă pentru antrenorul de la Universitatea Craiova, acesta fiind motivul pentru care nu a oferit prea multe detalii despre relația cu Anamaria Prodan.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu”, a spus Reghecampf , potrivit cancan.ro.

De asemenea, acesta a subliniat că nu este „o persoană conflictuală”, însă vrea să precizeze că a depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu se va dezice niciodată.

„Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a completat antrenorul.