Laurențiu Reghecampf a plecat din România, după scandalul cu Anamaria Prodan

„Cu un ochi plânge și cu altul râde”, aceasta este zicala care i se potrivește perfect lui Laurențiu Reghecampf. Deși este fericit că și-a botezat creștinește copilul pe care îl are cu Corina Caciuc, acesta trece printr-un scandal monstru cu Anamaria Prodan. Zilele trecute, cei doi au avut o ceartă aprinsă, în urma căreia au ajuns să se bată între ei în plină zi, iar astăzi, lui i s-a pus sechestru pe bunurile materiale, după ce Judecătoria Buftea a respins cererea sa de suspendare a deciziei pentru pensia alimentară.

În prezent, Laurențiu Reghecampf nu mai este în România. Potrivit celor spune de avocatul lui, acum, el este în Azerbaijan. „Soluția se va pronunța mâine, a fost amânată. Este prelungit (n.r ordinul) până în momentul pronunțării. (…) Domnul Reghecampf este plecat din țară”, a mărturisit avocatul lui, potrivit Antena Stars.

Neftichi Baku a luat decizia! Va fi sau nu concediat Reghecampf, după ce s-a bătut cu Anamaria Prodan?

Laurențiu Reghecampf a plecat în Azerbaijan pentru că acolo lucrează. El este antrenor de fotbal la Neftchi Baku, care știe despre incidentul care a avut loc între el și cea de-a doua sa soție, cu care se află în plin proces de divorț. Zilele trecute, Anamaria Prodan a trimis clubului de fotbal din Azerbaijan filmarea în care era bătută de Laurențiu Reghcampf, cerând să fie dat afară.

„Reghecampf a plecat în România cu acordul clubului, pentru probleme din familie. A spus că va reveni la Baku pe 25 septembrie. Suntem la curent cu incidentul. L-am contactat ulterior pe Reghecampf, care ne-a spus că are o problemă personală, că lucrurile nu sunt cele prezentate și că le va explica când va reveni”, a răspuns, în urmă cu câteva zile, Neftchi Baku, fără a spune, însă, dacă Laurențiu Reghecampf va fi concediat.

Pentru a nu lăsa loc de interpretări, responsabilii din conducerea lui Neftchi Baku au luat o decizie finală, iar presa din Azerbaidjan a dezvăluit totul. Laurențiu Reghecampf va continua să lucreze la Neftchi Baku până la data de 30 iunie 2024, iar clubul de fotbal a transmis că nu are „nici cea mai mică intenție” de a-l înlocui.

„Laurențiu Reghecampf, care a semnat cu Neftchi la începutul acestui sezon, are contract până în vara lui 2024. România a retrogradat în Liga Națiunilor, iar Reghecampf a fost pe listă pentru preluarea naționalei. În primul rând, conducerea lui Neftchi nu are nici cea mai mică intenție de a se despărți de antrenorul cu care a început colaborarea în iunie. Jucătorii lui Neftchi nu sunt nici ei îngrijorați deloc, pentru că știu că Reghe va continua la echipă.

În România, sunt puține persoane care își doresc ca Reghe să lucreze la națională. Motivul: este o persoană conflictuală. Problemele întâmpinate în viața personală i-au scăzut semnificativ cota antrenorului de 47 de ani. Mai ales recent, după ce a mers acasă la fosta soție, Anamaria Prodan, a bătut-o, a amenințat-o și, în cele din urmă, a ajuns la poliție. Aceste lucruri au avut un ecou foarte mare în România”, a scris publicația din Azerbaijan – Sport Info.