Smiley și Laura Cosoi au fost împreună timp de mai mulți ani. Deși toată lumea credea că cei doi vor rămâne împreună și se vor căsători, lucrurile nu au stat deloc așa. Astfel, cei doi s-au despărțit în anul 2012, după o relație de 5 ani.

Se pare că la momentul acela Smiley nu era pregătit pentru o căsătorie fiindcă voia să se concentreze mai mult pe carieră. Acesta ar fi fost unul dintre motivele despărțirii celor doi.

Laura Cosoi a fost în fața altarului

Cu toate acestea, Laura Cosoi este în prezent extrem de fericită. În ziua în care Smiley s-a căsătorit cu Gina Pistol, Laura Cosoi a avut și ea un eveniment important, botezul unui copil.

„Familia noastră are brațele și mai pline de azi! Bun venit, Amalia în viețile noastre! Să te ocrotească bunul Dumnezeu și să te bucuri de magia fiecărei zi! Merită.”, a scris Laura Cosoi pe pagina sa de Facebook.

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit

După 7 ani de relație, Smiley și Gina Pistol au ales să își oficializeze relația și astfel sâmbătă, 27 mai, a fost ziua cea mare. Cei doi s-au căsătorit civil și religios. Atât Smiley, dar și Gina au fost vizibil emoționați de ziua lor specială.

„Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem.

E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grija, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult.

Fericiți și recunoscători pentru al nostru “împreună”, pentru o zi superbă, cu atât de multe detalii brodate cu grijă. Avem și scenă, și ring de dans, și bar, și terasă, și grădina, dar ce n-avem.”, a declarat Smiley.

Smiley, mai fericit ca niciodată

„Trăim într-o lume care știe atât de bine să scoată în evidență extraordinarul, încât Normalul ni se pare plictisitor. Dar eu vreau să va zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trăit în viață asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți cel puțin o dată.

Dincolo de extraordinarul din viețile noastre pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe ține: Iubirea, Liniștea, Zâmbetul, Jocul, Libertatea și Binele în toate formele sale. De asta cred că frumusețea stă mai degrabă în lucrurile simple și că a fi Normal e noul Extraordinar.

Iar când realizezi că frumusețea vieții stă în fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întâmplă, îți dai seama că Prezentul e mereu Extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!”, este mesajul transmis de Smiley în ziua nunții sale, alături de care a postat o fotografie cu Gina Pistol și fiica lor.