„Cel mai probabil, magazinul va fi deschis la sfârșitul verii, proiectul fiind deja demarat. Un nou magazin ne va ajuta să creștem vânzările și să ajungem la cifra de afaceri estimată pentru 2017, de 250.000 euro. Pe termen lung ne dorim să deschidem câte două magazine noi pe an, iar în funcție de rezultate să aducem în România și alte branduri din portofoliul Lanidor”, spune Adrian Dumitrescu managing partner QAZ Fashion Retail. Unul dintre brandurile pe care dorește să le aducă este Globe, din segmentul de lux.

Și tot în perioada asta, retailerul portughez de haine pentru femei anunță campania Winter Sales, cu reduceri de până la 70% pentru colecția Toamnă-Iarnă 2016/2017, care se va deșfășura în perioada 15 ianuarie – 28 februarie 2017.

Reprezentanții companiei estimează că 40% din colecția aflată la reducere va fi vândută în primele două săptămâni de campanie, datorită temperaturilor scăzute și ninsorilor din ultima săptămână.

Primul magazin al retailerului a fost deschis în luna septembrie 2016 în mall-ul ParkLake. La nivel internațional, retailerul portughez este prezent cu unități deschise în zece țări din Uniunea Europeană, dar și din afara continentului, România fiind cea de-a 11-a țară în care brandul de modă este disponibil.