Toni Iuruc trăiește un déjà vu! Afaceristul a semnat de trei ori actele de divorț

Simona Halep a trecut, joia trecută, printr-un moment dureros pentru orice femeie: divorțul. Jucătoarea de tenis a simțit această durere pentru prima oară în viața ei, spre deosebire de Toni Iuruc, care, parcă, trăiește într-un déjà vu. Afaceristul din Constanța a mai fost căsătorit de două ori, divorțând, ulterior, de fiecare soție.

Prima sa soția se numea Liana. Aceștia au decis să o ia pe drumuri separate la scurt timp după ce și-au jurat iubire veșnică. După aceea, Toni Iuruc s-a căsătorit cu Alina, un model pentru care traiul de lux și opulența reprezentau un mod de viață. Afaceristul din Constanța a decis să pună capăt mariajului lor, după ce și-a dat seama că nu poate ține pasul cu stilul de viață al Alinei. În plus, acesta și-a acuzat partenera de viață de infidelitate. Cei doi au împreună un copil.

După ceva timp, omul de afaceri și-a refăcut viața alături de prima sa soție, Liana, însă destinele lor s-au separat, din nou, după numai zece luni. De vină ar fi fost Liana, acuzată de infidelitate de către Toni Iuruc. Femeia era însărcinată în ultimul trimestru când au semnat actele de divorț, iar instanța judecătorească a decis că Toni Iuruc nu este tatăl bebelușului, relatează PlaySport.

Simona Halep și Toni Iuruc își doreau doi copii

Sperând că a treia oară e cu noroc, Toni Iuruc și-a refăcut viața alături de Simona Halep. Cei doi s-au cunoscut la câteva luni după ce s-a încheiat procesul de divorț de Liana. Jucătoarea profesionistă de tenis spunea atunci că își dorește doi copii cu Toni Iuruc, însă destinul a avut alte planuri pentru ei.

Vă amintim că, joia trecută, Simona Halep și Toni Iuruc au semnat actele de divorț la un notariat din București (zona Dorobanți). Divorțul lor este un real șoc pentru toată lumea deoarece pe data de 13 noiembrie urma cununia religioasă și nunta.

Nunta lor ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia și au fost trimise invitații pentru 300 de persoane. Data era aleasă special la finalul sezonului competițional și chiar dacă Simona Halep ajunge la Turneul Campioanelor, turneul nu încurca planurile ei fiindcă e programat în perioada 31 octombrie – 7 noiembrie. Nași ar fi trebuit să fie Toni Mihale, bun prieten din copilărie cu Toni Iuruc, și soția sa Cristina.