Într-un interviu acordat pentru cancan.ro, Denise Rifai a vorbit despre viitorii săi invitați din cadrul emisiunii pe care o prezintă. Întrebată pe cine și-ar dori să aibă drept interlocutor în cadrul emisiunii sale, Denise nu a stat pe gânduri și a răspuns direct.

Deși în primă fază primul vehiculat pe lista invitaților a fost nimeni altul decât președintele României, Klaus Iohannis, la scurt timp, prezentatoarea s-a răzgândit, revenind asupra răspunsului. Se pare că vedeta ar dori mai degrabă să aibă o discuție cu soția acestuia, Carmen Iohannis.

“Președintele Iohannis! Nu, de fapt aș vrea primul … mi-ar plăcea cu Carmen Iohannis, cu soția președintelui, în primul rând…”, a declarat Denise Rifai pentru sursa citată.

Deși jurnaliștii au încercat să afle mai multe detalii despre o eventuală invitație lansată către Carmen Iohannis, Denise Rifai a precizat că ”nu poate să dea din casă”. Pe de lată parte, ea a subliniat faptul că prezența lui Carmen Iohannis în emisiunea ar conta extrem de mult.

„Soția președintelui, pentru că întotdeauna, într-o astfel de conjunctură, contează foarte mult cuplul oricărui demnitar de rang înalt!“, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Denise Rifai, provocare pentru Klaus Iohannis

În contextul în care în emisiunea lui Denise Rifai au apărut deja mai multe personalități politice precum Liviu Dragnea sau Codrin Ștefănescu, cancan.ro a dorit să afle dacă șeful statului, Klaus Iohannis ar urma să fie și el prezent în platoul de la Knala D.

Astfel, Denise Rifai a precizat că șeful statului este ”dator” cu un interviu, având în vedere că el este cel care reprezintă România și conduce întreaga țară.

„Președintele Klaus Iohannis cred că ne este nu doar un invitat excepțional, ci ne este dator, dat fiind faptul că ne conduce și ne reprezintă, să ni se lase la un interviu!”, a mai spus Denise Rifai.

În ceea ce privește restul listei cu invitații pe care și i-ar dori în emisiunea sa, Denise Rifai i-a enumerat pe  guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, dar și Regele și Regina Iordaniei.

Vedeta a adăugat că nu și-a uitat originile și speră să aibă ocazia să discute cu oficialii Iordaniei.

„Din alte state mi-ar plăcea foarte foarte mult Regele Iordaniei, pentru că sunt pe jumătate iordaniancă și cred că și Regele și Regina sunt două mari personalități ale lumii arabe, care au realizat realmente foarte multe chestiuni pentru pacea din Orientul Mijlociu, o pace atât de fragilă!”, a conchis jurnalista.