Restaurantul KFC din cadrul centrului comercial AFI Palace Cotroceni a avut, în primele patru zile de la deschidere, încasări de 240.000 de lei, înregistrând astfel recordul absolut al vânzărilor pe piaţa restaurantelor de profil.

În primele zile de la inaugurare, KFC Cotroceni a avut 7.500 de clienţi. Doar în weekend, vânzările KFC Cotroceni au depăţit suma de 120.000 de lei, în ziua de sâmbătă înregistrând 2.100 de tranzacţii, de trei ori mai multe decât media restaurantelor KFC din Capitală şi dublu faţă de cele mai performante într-o zi obişnuită.

KFC Cotroceni este amplasat în zona de restaurante a mall-ului AFI Palace Cotroceni şi a fost inaugurat pe 29 octombrie 2009, în urma unei investiţii de 500.000 de euro. Noul restaurant este cea de-a 15-a locaţie din Bucureşti şi are o suprafaţă de 139 mp şi a generat 40 de locuri de muncă noi.

KFC Cotroceni este cea de-a cincea inaugurare anunţată de reprezentanţii KFC pentru anul 2009, după KFC Gara de Nord, KFC Sibiu, KFC Moşilor şi KFC Piaţa Operei din Timişoara . Astfel, compania devine lider la capitolul extindere în topul lanţurilor de restaurante care operează pe piaţa romanească în 2009.

Anul trecut KFC Romania a înregistrat o cifră de afaceri de 40,5 milioane de euro, iar în primul trimestru al acestui an, afacerile companiei s-a ridicat la 8,40 de milioane de euro.

KFC (Kentuky Fried Chicken) operează în România în sistem de franciză, iar deţinătoarea licenţei este compania US Food Network SA.

Te-ar putea interesa și: